Bescherm je laptop met een laptopsafe

protector-sirius-laptopsafe-200-lt

Je moet er niet aan denken dat je laptop, tablet of harde schijf wordt gestolen met al die waardevolle bestanden er op. Een laptopsafe is een relatief goedkope oplossing om al deze elektronische apparaten veilig op te bergen.

Laptopsafes zijn ook ideaal voor in hotels, voor in een bed & breakfast of een Airbnb, aangezien laptops en tablets meestal de enige waardevolle spullen zijn die gasten meenemen (naast sieraden).

Laptopsafes worden ook steeds vaker gebruikt door mensen die veel onderweg zijn en hun laptop niet onbeveiligd in de auto willen laten liggen. Wanneer een inbreker een laptopsafe in de auto ziet liggen zullen ze wel 2 keer nadenken voor de ze je ruitje intikken.

Typen laptopsafes

Laptopsafes zijn dus te gebruiken voor verschillende doeleindes, zowel privé als zakelijk. Hierdoor zijn er ook veel verschillende maten laptopsafes. Daarnaast kan je nog kiezen wat voor soort slot je graag op je laptopsafe wilt hebben.

Laptopsafe met sleutel

De meeste laptopsafes met sleutel zijn voorzien van een dubbelbaardsleutelslot. Laptopsafes met een sleutel zijn over het algemeen iets goedkoper maar het gemak is natuurlijk wel een stuk lager, je moet namelijk de sleutel ergens verstoppen.

Laptopsafes met elektronisch slot

Er zijn tegenwoordig ook handige laptopsafes die zijn voorzien van een codepaneel. Je hebt hierdoor geen grote sleutel meer nodig en kan de code eventueel met anderen delen, dit kan handig zijn in een bedrijf. Geen nood wanneer je de code bent vergeten, er wordt altijd een noodsleutel meegeleverd.

Een laptopsafe is dus een relatief goedkope oplossing om je waardevolle elektronica in op te bergen. Wacht niet langer met het aanschaffen, better be safe than sorry!