post

Functioneel en sfeervol interieur van GRIP interieurprojecten

GRIP Interieurprojecten ontwerpt een mooi functioneel interieur voor uw kantoor. Onze architecten zorgen voor een compleet interieurontwerp en zorgt voor sfeer en functionaliteit in uw ruimte. We creëren interieur met uitstraling en kwaliteit. Budget en planning worden niet vergeten. Ontdek wat onze architecten voor uw kantoor kunnen betekenen. Kies voor een stijlvol interieur ontwerp van GRIP interieurprojecten. U ontvangt een interieur op maat wat past bij het karakter van uw bedrijf.

Zakelijk en sfeervol kantoor

Uw kantoor inrichten? GRIP interieurprojecten helpt u graag bij de realisatie van een nieuw interieur dat past bij uw bedrijf. Onze architecten zijn ervaren, creatief en professioneel. Ze kijken samen met u naar de mogelijkheden voor een functioneel en sfeervol interieur. Het interieur van een kantoor is belangrijk voor de sfeer op de werkvloer. Wij zorgen ervoor dat deze optimaal is. Het interieur zal voldoende zakelijkheid uitstralen en functionaliteit. Daarnaast zorgen we voor een stijlvolle inrichting waar uw medewerkers zich direct thuis voelen.

Creatieve  architecten

De architecten van GRIP interieurprojecten gaan graag met u in gesprek om u en uw bedrijf beter te leren kennen. Samen zorgen we voor een mooi resultaat. U kunt een complete service verwachten van ontwerp tot inrichting van het interieur. Onze interieurarchitect, project manager en technisch tekenaar gaan samen aan de slag om een prachtig interieur te realiseren voor uw bedrijf. We houden rekening met het budget, kwaliteit en planning. We gaan zorgvuldig te werk in het ontwerpproces. Eerst zal een medewerkersonderzoek plaatsvinden om het kantoor te leren kennen. Vervolgens worden plattegronden, 3D-tekeningen en ontwerpen gemaakt. Het interieur zal een goede balans hebben tussen functionaliteit en vormgeving.

Oplevering interieurprojecten

Bij GRIP Interieurprojecten krijgt u een complete service. Wij zorgen voor professionele bouwbegeleiding. De oplevering van het interieur zal soepel verlopen volgens planning. We zorgen dat het interieur zowel een functionele werkplek is als een sfeervolle ontmoetingsplek voor medewerkers. Het interieur zal goed bij uw bedrijf passen dat u directe herkenning ervaart. GRIP interieurprojecten verzorgt het ontwerp en verbouwing tot in de puntjes. Benieuwd naar de kosten van een interieurproject of naar de duur van de verbouwing? Krijg antwoord via de Quick Scan.

post

Aluminium veranda, ideale oplossing voor meer woongenot!

Of je de woning waar je in woont nu huurt of in bezit hebt, het is natuurlijk de bedoeling dat je je helemaal thuis voelt op deze plek. Een tuin is natuurlijk een behoorlijk pluspunt van een woning. Enige nadeel hieraan is dat je er niet alle dagen in het jaar even goed gebruik van kunt maken. Simpelweg omdat het klimaat in Nederland zich daar niet voor leent. Als je daarentegen een veranda in je tuin plaatst, dan verandert dat de zaak al heel wat. En neem je dan ook nog eens een aluminium veranda, dan heb je er ook nog eens weinig onderhoudswerk aan. Aluminium veranda’s zijn er overigens in vele stijlen en kleurvarianten. Je kunt deze dus behoorlijk modelleren aan jouw persoonlijke voorkeuren!

aluminium veranda

Personaliseer jouw veranda

Aluminium veranda’s bestaan er in een heleboel soorten, stijlen en kleuren. Ook mogelijkheden tot verdere uitbreidingen zijn er alom. Je kunt het dus zo comfortabel maken als je wilt. Zonwering is bijvoorbeeld geen overbodige luxe, terwijl je op koude dagen misschien juist meer behoefte hebt aan een terrasverwarmer of zelfs aan de mogelijkheden je veranda af te sluiten met glazen schuifwanden. En wil je ook op je veranda zitten terwijl het buiten allang donker is? Denk dan eens aan een ledverlichtingssysteem. Aan te raden is hoe dan ook gewoon al je wensen door te geven aan de uiteindelijke verkoper van jouw veranda. Wie weet namelijk hoe ver deze aan jouw wensen tegemoet kan komen!

aluminium veranda
post

Alabastine de oplossing voor elk probleem

Alabastine heeft voor ieder klus probleem een oplossing. Ze maken speciale producten om problemen te voorkomen of reparaties onzichtbaar te maken. Het maakt niet uit of je een goede  doorgewinterde klusser bent of alleen eens in de zoveel tijd klust, met de voorbehandeling van Alabastine slaagt iedereen in het doe-het-zelf-klus. Ze hebben een ruim assortiment met probleemoplossers. Die jou helpen om hout, steen en metaal voor te behandelen en zo een mooi eindresultaat te behalen.

Het assortiment is ingedeeld in 5 categorieën

  • Voorstrijk en Muurverf
  • Muurvullers
  • Houtvullers
  • Houtrotvullers 
  • Overige

De voorstrijk zorgt ervoor dat alle muren mooi gestreken zijn voordat je er op gaat schilderen. Je kunt dit het beste doen met een dekkende voorstrijk. Want een dekkende voorstrijk heeft meer zuiging op de een transparante voorstrijk. Met de voorstrijk voorkom je veel problemen en zorg je voor het mooiste resultaat. De muurvullers vullen de scheuren, kieren, naden en gaten in de muren, een mooi eindresultaat hoort bij een goede voorbereiding, daarom is dit erg belangrijk. Alabastine heeft een heel groot assortiment vulmiddelen, voor kleine oneffenheden, maar zeker ook voor grote oneffenheden. Met structuur of glad, zelfs voor het vastzetten van contactdozen, hoekjes en trapleuningen heeft Alabastine muurvullers in het assortiment. De houtvullers zijn voor elke houtsoort met een scheur. De houtrotvullers  gebruik je als de problemen groter zijn dan verwacht. Als het hout rotter is dan dat het leek bijvoorbeeld. Ze hebben een hele gamma van houtrotstop, houtrotvullers en reparatieproducten om houtrot te verwijderen en te vervangen zodat uw kozijnen, deuren en boeiboorden er weer voor lange tijd tegenaan kunnen. 

Ook hebben ze veel overige producten. Dit zijn producten van A tot Z die allemaal met de verfklus te maken hebben. hierbij kun je denken aan een verfreiniger (ontvetter) tot plamuur met bijbehorende plamuurmessen, maar ook alles voor uw voegen en garagevloer.

post

Quooker alternatief voor een eerlijke prijs

Nooit meer een waterkoker aan hoeven te zetten. Het klinkt als een rare droom, maar dit kan heel eenvoudig werkelijkheid worden. Mensen zien vaak de Quooker op reclames en bekijken de prijs die nogal erg hoog ligt en denken dit is echt een luxe ding die niet voor mij is weggelegd, maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Er zijn heel veel alternatieven voor dit mooie staaltje techniek. Zo heb je andere merken die deze kraan als inspiratie hebben genomen en er hun eigen Quooker alternatief van hebben gemaakt. Dit kan je ook terugzien op de website van Keukenspeciaal. Keukenspeciaal is een winkel die alles heeft voor in je keuken. Kranen, spoelbakken, air filters, apparatuur, en verlichting zijn allemaal artikelen waar ze een hoop van hebben. 

quooker alternatief

Een goede kwaliteit Quooker alternatief met goede beveiliging

Ook met kleine kinderen is een Quooker of Quooker alternatief een goed idee. Er zit namelijk een hele goede beveiliging op om te zorgen dat een kind niet zomaar het kokend hete water kan aanzetten. Op de website van Keukenspeciaal kan je al deze kranen nader bekijken en ook meteen alle acties zien die er op dit moment actief zijn. Zo hebben ze op dit moment een paar hele mooie aanbiedingen voor ledstrips en kabels voor de verlichting.

Montage en onderhoud

Wil je jouw keuken netjes houden of in elkaar zetten. Bij Keukenspeciaal hebben ze hier ook alles voor op een rijtje gezet. Zo kun je zelf jouw eigen keuken in elkaar zetten en op de totale kosten besparen.

post

De voordelen van inbouwspots led

De inbouwspots led verlichting van an sich heeft veel voordelen. Bijna alle spots zijn dimbaar, op deze manier kun je snel en eenvoudig bepalen hoe helder je het licht wilt hebben. ook zijn ze erg stijlvol, ze zullen aansluiten bij jouw inrichting, je kunt ze gebruiken als primaire verlichting of als highlights. Alle spots passen makkelijk in de verschillende ruimtes. De ledlampen hebben ook nog veel andere voordelen. Bij led verlichting heb je lager gebruik van stroom. Het stroomverbruik is erg laag, waardoor dit erg veel geld scheelt ook heeft het een lagere afgifte van warmte. Je zal dus nooit is verbranden. De led verlichting heeft ook een enorm lange levensduur, hierdoor kun je lang profiteren van de mooie verlichting. De led verlichting is ook veel steviger, het kan tegen schokken en trillingen. Als laatste is het ook nog eens veel beter voor het milieu.

verschillende soorten led lampen

De led lampen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en de mogelijkheden lijken wel eindeloos. Waaronder de inbouwspot. Deze is ideaal voor elke ruimte, hij gaat langer mee dan iedere andere vorm van verlichting en je hoeft ze niet steeds te vervangen. Deze is ook geschikt voor hoge plafonds. Je hebt ook de dimbare LED spot. Dit is erg handig. Je hebt op elk moment wel een ander soort licht nodig en met de dimmer kun je zelf kiezen welke lichtsterkte je wilt, bijvoorbeeld veel licht in de ochtend en juist in de avond een sfeervolle verlichting.

De ruimtes

De inbouwspots led zijn ideaal voor elke ruimte in en uit het huis. Je moet wel rekening houden met bepaalde zaken. Een van die belangrijke aandachtspunten is de vochtigheid van een ruimte. Je kunt niet zomaar elke LED verlichting in vochtige ruimtes hangen. Dit komt doordat je met elektriciteit te maken hebt. Daarom hebben ze speciale badkamer led verlichting. Deze kan tegen water. De reguliere LED spot zal een minimale bescherming tegen vocht bieden. Een badkamer is een goede plek voor het plaatsen van inbouwspots led. Dit is doordat je de spots laat inbouwen, zo loop je geen risico op kortsluiting. Condens en water bereiken alleen de buitenkant van de spots. Die kunnen goed tegen water. De leds in de badkamer stralen ook geen kil licht uit. Juist sfeervol licht voor in de badkamer.

post

Zonnepanelen doe het zelf, is dit waar jij naar op zoek bent?

Zonnepanelen doe het zelf, is dit waar jij naar op zoek bent? Ben jij van plan om zonnepanelen op je woning te zetten? Zou jij graag duurzaam stroom willen laten opwekken voor jouw woning om zo warm water te krijgen en elektriciteit te kunnen gebruiken? Wil je het milieu een handje helpen en wil je daarom zonnepanelen op je dak plaatsen? Dan ben je zeker niet de enige, veel mensen en bedrijven kiezen ervoor om zonnepanelen op de daken te plaatsen om zo duurzaam stroom op te wekken. Het plaatsen van de zonnepanelen is een goede investering wat je elke maand geld kan opleveren doordat je een deel van de btw terug kan laten geven. Neem voor meer informatie een kijkje op de website. 

zonnepanelen doe het zelf

Zonnepanelen doe het zelf, waarom zou je kiezen voor zonnepanelen?

Waarom zou je nou precies kiezen voor zonnepanelen? Hier zijn natuurlijk veel verschillende redenen voor. Om te beginnen is het zo dat door zonnepanelen duurzaam stroom wordt opgewekt voor jouw woning. Hierdoor verbruik je veel minder stroom waarvoor je moet betalen en bespaar je hierdoor ook nog is geld. Verder is het een goede investering om te doen omdat je hiermee geld kan gaan verdienen door de btw die terugbetaalt moet worden aan jou door de zonnepanelen die je op je dak hebt staan. Verder is het voor bedrijven erg van belang om deze te gebruiken om zo een goede naam te krijgen voor de groene stroom die ze gebruiken.

post

Zelf een eiken tafelblad maken

Een eiken tafelblad zelf maken dit is altijd verstandig om te doen. Kies je ervoor om zelf een tafelblad te maken dan kan deze precies op jouw wensen worden afgestemd. In de winkel vind je vaak een blad die net iets te kort of te lang is. Ook is het mogelijk om zelf de houten planken uit te zoeken die in het blad moeten komen. Hierdoor is het mogelijk om zelf alles samen te stellen. Je hoeft hier dus niet perse te kiezen uit een standaard maat. De houten planken zijn oude wagondelen. Dit is ook de reden waarom deze planken zo’n robuuste uitstraling hebben. Ondanks dat deze planken dus al een keer zijn gebruikt zijn ze nog onwijs stevig. 

eiken tafelblad

Hoe maak je een eiken tafelblad

De oude planken worden met een handig kliksysteem in elkaar gezet. Hierna moeten deze planken alleen nog maar geschroefd of gelijmd te worden. Bij het schroeven is het belangrijk dat de schroeven aan de onderkant van de tafel worden geplaatst, zodat deze niet zichtbaar zijn. Bij het lijmen is er sowieso niks zichtbaar alleen is schroeven wel steviger. Het is belangrijk dat eerst het tafelblad in elkaar wordt gezet voordat het onderstel eronder wordt gemonteerd. Het onderstel is vaak gemaakt van staal. Dit onderstel is ook makkelijk te monteren aan aan het tafelblad. Dit gebeurd met bouten, waardoor de tafel goed vast zit. Op deze manier kan je jouw eigen tafel samenstellen en maken. Dit scheelt overigens ook veel geld. 

post

Bestel ook jouw led panelen hier

Led panelen zijn ideaal voor iedere onderneming om op een goede en duurzame manier je ruimtes te verlichten. Je hangt een led paneel op aan het plafond en deze zal de ruimte verlichten met weinig stroom waardoor je veel goedkoper uit bent dan met bijvoorbeeld oude tl-buizen. De beste led panelen bestel je natuurlijk bij de expert op het gebied van ledverlichting en daarom ben je bij Lightexpert.nl aan het juiste adres. Bij Lightexpert.nl kun je terecht voor de beste led panelen die er maar te vinden zijn. Je bestelt de panelen eenvoudig via de website en binnen zeer korte tijd ben je verzekerd van het hebben van kwalitatieve verlichting voor veel lagere kosten. Wil jij ook besparen op je energiekosten zonder dat je hoeft in te leveren op je lichtvoorzieningen? Dan zit je bij Lightexpert.nl altijd goed.

De voordelen als ondernemer

Vooral in de zakelijke branche zijn led panelen zeer geschikt. Naast de bovengenoemde voordelen op het gebied van licht en kosten zijn er nog meer punten waarom je er profijt van kunt hebben om je bedrijfspand of winkel van led panelen te voorzien. Zo is een paneel makkelijk te integreren in je systeemplafond en hoeft deze niet schoongemaakt te worden. Zelfs als je pand hoge plafonds heeft kun je dus ook profiteren van de voordelen van led panelen. Daarbij zitten de panelen zo geïntegreerd dat stof, spinnenwebben en andere viezigheid geen ruimte hebben om ertussen te komen. Je kunt de panelen lang gebruiken en zal hier ook zo lang als je gebruikt voordeel van ervaren. Er zijn nog meer voordelen aan het hebben van een led paneel, maar die kun je ook zelf ervaren door de panelen via Lightexpert.nl aan te schaffen en direct te laten monteren. Zo ben je altijd voorzien van de beste verlichting voor de laagste kosten en amper onderhoud.

post

Comfort met een eenpersoonsbed

Wist jij dat er ook een eenpersoonsbed in boxspring formaat verkrijgbaar is? Dit kan je simpel en snel bestellen op de website van Beddenplein.nl. Hier kan je profiteren van scherpe prijzen en een geweldige service. Bovendien kan jij het bed geheel naar wens nog comfortabeler maken! Neem gerust een kijkje op deze website als je hier meer informatie over wilt lezen.

eenpersoonsbed

Een goede nachtrust verlangen wij allemaal naar. Na een lange dag werken is niks lekkerder om heerlijk te kunnen slapen toch? Je kan ervoor kiezen om voor een elektrische boxspring te gaan of de standaard exemplaar. Echter zijn de prijzen alsnog zeer aantrekkelijk! Natuurlijk is het bestellen van een bed via het internet lastig. Je kunt het immers niet testen alvorens je besluit om over te gaan tot koop. Bij Beddenplein.nl kan dit dus wel! Sterker nog, je krijgt dertig dagen de tijd om te testen en een besluit te maken of dat je het bed wilt houden.

eenpersoonsbed

Goede nachtrust en meer comfort

Nachtrust is ontzettend belangrijk om de dag goed door te komen. Voor de een is het geen probleem en voor een ander dient er een goed bed te zijn. Beddenplein.nl heet je welkom en adviseert je hierin graag bij het maken van een keuze. Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet goed weet welk bed het beste bij je past. Geen probleem en schakel het advies in van dit bedrijf.

post

Modern bankstel kopen?

Huizen moeten ingericht worden hoe de eigenaren het zelf wilt. Personaliseren is iets wat velen ook leuk vinden om te doen. Graag het huis voorzien van een modern bankstel? Het is dan een slim idee om de site van het bedrijf De Banken Fabriek te bezoeken. Dit bedrijf specialiseert zich in banken, waardoor er elke keer weer echte kwaliteit aanwezig is. Als er dus wordt gezocht naar de mooiste banken en de beste kwaliteit, is het rondkijken op de site van dit bedrijf de juiste keuze. Door op deze site rond te kijken kan er gemakkelijk een bank gevonden worden die goed zal passen in het huis. Dankzij het uitgebreide assortiment heeft elke bezoeker de mogelijkheid om iets te vinden waar diegene blij van zal worden. Benieuwd wat het assortiment van dit bedrijf in houdt? Neem een kijkje op de site en wordt verrast door alles wat wordt aangeboden!

modern bankstel

Waarom modern bankstel van De Banken Fabriek?

Waarom een modern bankstel bestellen via de site van dit bedrijf? De Banken Fabriek is een bedrijf dat zich specialiseert in banken. Doordat ze hierin gespecialiseerd zijn, is er altijd een zekerheid van hoge kwaliteit. Dankzij het uitgebreide assortiment aan verschillende banken dat het bedrijf aanbiedt, heeft iedere bezoeker de kans om iets leuks te vinden dat goed in het huis zal passen. Of er nou gezocht wordt naar een modern hoekbankstel of gewoon bankstel, kan dat op de site gevonden worden. Uiteraard worden er ook andere soort banken aangeboden. De banken zitten erg fijn en zullen ook langdurig mee gaan.