post

Kwaliteit rolgordijnen voor een eerlijke prijs

Rolgordijnen zijn al heel wat jaren een echte klassieker in inrichtingen. Door de jaren heen zijn er steeds meer verschillende soorten rolgordijnen bijgekomen. Denk bijvoorbeeld aan stof die licht doorlaat of juist niet. Ook zijn er gordijnen voor dakvensters. Deze werken iets anders, maar dat neemt niet weg dat het nog steeds gordijnen zijn. Bij Gordijnenhuis heb je een enorme collectie aan gordijnen. Ze hebben jaloezieën, Duo-rolgordijnen, vouwgordijnen, duettes en nog veel meer. Op de website van Gordijnenhuis kun je deze allemaal bekijken. Als je iets vindt wat je mooi vindt kun je deze komen bekijken in de showroom van Gordijnenhuis.

rolgordijnen

De showroom van Gordijnenhuis

In Waalwijk ligt de showroom van Gordijnenhuis. Deze showroom staat vol met alle soorten materialen en kleuren die er te verkrijgen zijn bij deze winkel. Ook staan er allemaal verschillende soorten gordijnen en jaloezieën. In deze winkel wordt je goed geholpen door mensen die verstand van zaken hebben. Ze kijken samen met jou naar wat het beste past bij je interieur. Ze weten precies wat voor genoeg warmte zorgt en wat de kamer waar dit gordijn inkomt de balans geeft die het nodig heeft.

Duettes

Als je op zoek bent naar een goede oplossing voor verlichting in je keuken die ervoor zorgt dat mensen niet zomaar naar binnen kunnen kijken, maar wel genoeg licht doorlaat? Dan is een duette perfect voor jou. Deze vorm van gordijnen zijn heel modern en passen dus ook in iedere stijl.

post

Een bank stofferen doe je bij ABB Meubelstofferen

Een bank is een onderdeel van een woning die iedere huishouden heeft. Het is een belangrijk onderdeel van een woning omdat iedereen gebruik maakt van de bank. Als het stof van de bank dat beschadigt raakt, en te nieuw is om al weer weg te doen, is het handig om je bank te laten stofferen. Een bank stofferen is namelijk een zeer eenvoudige manier om jouw bank er weer zo goed als nieuw eruit te laten zien. Maar een goede stoffeerder zoeken is iets wat soms moeilijkheden kan veroorzaken. Om je een beetje op weg te helpen is hier een goede stoffeerder doe het bezoeken waard is: ABB Meubelstofferen.

bank stofferen

Alleskunner

ABB Meubelstofferen is dus een meubelstoffeerder die dit werk al veel jaren doet. Dit werk hebben ze altijd met precisie gedaan en dat zal ook niet veranderen. Door altijd gebruik te maken van de beste materialen en stoffen weet je ook 100% zeker dat de kwaliteit van je bank nooit achteruit gaat. Maar nu er zat over banken is gepraat, kunnen we ook zeggen dat ABB Meubelstofferen veel meer doet dan alleen maar banken stofferen. Dit bedrijf kan je een alleskunner in het stofferen noemen., omdat er geen meubel is wat ze niet kunnen ‘behandelen’. Hier een kleine opsomming van diensten die ze verlenen naast het stofferen van banken:

  • Stofferen van stoelen
  • Stofferen van tuinmeubels(kussens)
  • Caravankussens
  • Bootkussens
  • Overige zitmeubels zoals:
    • Fauteuils
    • Slaapbanken

ABB Meubelstofferen is dus het bedrijf die je moet hebben als je een meubel moet laten stofferen.

post

Shutters op maat gemaakt

Bijna elk gebouw in de wereld heeft ramen. Al zij dat zo, niet alle ramen hoeven afgedekt te worden. Toch zul je bij het gros van gebouwen zoals huizen en kantoorpanden ramen vinden welke afgedekt moeten worden en dus shutters op maat gemaakt moeten worden. Shutters werken hetzelfde als de algemeen bekende lamellen. Veelal zijn lamellen verticaal, waar shutters juist voornamelijk horizontale planken hebben.

Het voordeel van horizontale planken is dat je de draaiing van de planken kunt bepalen om de lichtinval en inkijk te bepalen. Je kan echter ook aan een touwtje trekken waardoor alle planken opgestapeld worden en richting het plafond verdwijnen. Dit is handig als je de shutters even weg wilt hebben. Misschien heb je veel zin in zonlicht of wil je even naar buiten kijken. Het is ook handig voor het schoonmaken, want je kan bij de ramen zonder dat je de shutters aan de kant hoeft te duwen.

shutters op maat

Materiaal

Vaak zul je zien dat shutters op maat gemaakt worden. Omdat deze bijna nooit direct passen op het formaat van jouw raam. Shutters kun je in verschillende materialen krijgen zoals hout of aluminium. Verschillende materialen brengen wel verschillende prijzen met zich mee.

post

Interieurbouw Nijmegen

Als je een lastige hoek in je kamer hebt of een nieuwe keuken wilt laten maken die helemaal op maat is dan kun je het beste naar Ferdinand Rossen interieurbouw Nijmegen. Dit bedrijf heeft veel kennis van interieur en weten precies wat past bij elkaar en wat past bij de rest van je interieur. Ze hebben veel ervaring en kunnen dus precies de hoeveelheid als jij nodig hebt in de keuken realiseren. Ferdinand Rossen staat bekend om zijn maatwerk. Ze hebben al vele projecten mogen doen. Ook buiten keukens en woonkamers om. Zo hebben ze al een keer een kantoor helemaal op maat gemaakt en ervoor gezorgd dat er in een huis een thuisbioscoop is gemaakt. Ze deinzen dus voor geen enkele klus terug. Zo leren ze veel en kunnen ze deze ervaring weer bij andere klussen gebruiken.

interieurbouw Nijmegen

Materialen

De materialen die de mensen van Ferdinand Rossen gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Ze weten precies wat ze moeten gebruiken en hoe ze hiermee werken. Ze kunnen werken met materialen als ijzer, hout en allerlei stof. Ze kunnen dus met alles overweg van hard tot zacht. Het is echt een familiebedrijf het gaat van generatie op generatie en de kennis gaat mee door de jaren heen. 

Gesprek

Als je interesse hebt in het maatwerk van dit bedrijf nodigen ze je graag uit op een gesprek. In dit gesprek bespreken ze met jou wat je allemaal wilt hebben en wat voor stijl je mooi vind.

post

De voordelen van een lichtstraat uitbouw

Een lichtstraat uitbouw is een prima manier om je wat oudere woning een eigentijdse look te geven en meer daglicht in huis te krijgen. De woonruimte in oudere woningen voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd. Daarom hebben veel woningeigenaren een aanbouw laten plaatsen. Meestal is die één verdieping hoog en wordt er een stukje plat dak op de aanbouw gezet. Het nadeel van een uitbouw is dat het in de woonkamer dan erg donker wordt. Met een lichtstraat uitbouw is dat te voorkomen. Een lichtstraat wordt op het stukje plat dak geplaatst. Door het strakke design van de producten van vlakkelichtkoepel.nl krijgt meer uitstraling.

Geen angst voor energieverlies

Het dak van een uitbouw wordt tegenwoordig goed geïsoleerd om warmteverlies te voorkomen. Als je kiest voor een lichtstraat uitbouw hoef je niet bang te zijn voor extra energieverlies. Een lichtstraat wordt standaard uitgevoerd met HR++ glas, dus dat isoleert uitstekend. In huis zal je een lichtstraat uitbouw ervaren als een grote lichtbron. De lichtstraat heeft dezelfde breedte als de uitbouw, waardoor er heel veel extra daglicht naar binnen kan komen. Als je een woning hebt die op het zuiden is gericht wordt aanbevolen om daar zonwering bij te nemen. Daarmee wordt de instraling van zonnewarmte in de zomer voorkomen.

Kwaliteit van een lichtstraat uitbouw

Een lichtstraat uitbouw is van een uitzonderlijk goede kwaliteit. Het product is in bijna elke gewenste afmeting verkrijgbaar en heeft een zeer hoge isolatiewaarde. Het glas is supersterk. Als het moet kun je er zelfs overheen lopen. Een prettige eigenschap is dat een lichtstraat altijd onder een kleine hoek met de horizon wordt geplaatst. Daardoor kan regenwater van het raam afdruipen. Vanwege die goede kwalitatieve eigenschappen wordt er door vlakkelichtkoepel.nl tien jaar garantie gegeven op een lichtstraat uitbouw.

post

Drie soorten gevelbekleding om uit te kiezen

Er zijn vele soorten gevelbekleding om uit te kiezen voor je bedrijfspand of huis. Elke soort heeft voor- en nadelen. Wij zetten er een paar voor je op een rij.

gevelbekleding

Houten gevelbekleding

De houten gevelbekleding doet je wellicht denken aan chalets in de bergen. Hout geeft een natuurlijke, elegante uitstraling aan de gevel. Met houten platen op de gevel creëer je bovendien een rustiek uiterlijk. Er zijn veel houtsoorten geschikt voor op een gevel. Kies een harde houtsoort voor een langere levensduur en minimaal onderhoud. De nadelen van hout zijn dat het milieubelastend is en veel onderhoud nodig heeft. Voor wie dat niet wil, zijn er gelukkig alternatieven.

Kunststof kan ook

Kunststof is per definitie goedkoper dan hout en is daarom geschikt voor iedereen met een beperkt budget. Kunststof is een stevig maar betaalbaar materiaal. Natuurlijk zijn er verschillende soorten kunststof om uit te kiezen. Gevelbekleding is doorgaans gemaakt van PVC, polyester, klassieke kunststof of vezelcement. Elke soort heeft bepaalde eigenschappen. 

gevelbekleding

Metalen gevelbekleding

De derde veel voorkomende optie als het aankomt op gevelbekleding is metaal. Dit materiaal is robuust en stoer. Het past goed in een moderne woonstijl. Metalen gevelbekleding kent bovendien veel voordelen. Het is zeer onderhoudsarm en heeft een lange levensduur. Bovendien is het goed te combineren met andere materialen zoals metselwerk. Het nadeel is de prijs. Metaal op je gevel is zeker geen budgetvriendelijke keuze maar metaal gaat wel erg lang mee. Het is ook minder milieuvriendelijk.

post

Hovenier Arnhem, een tuin volledig naar jouw wens

Voor veel mensen is de tuin een plek waar je lekker even tot rust kan komen met een drankje na een harde dag werken. Daarom is het voor veel mensen ook belangrijk dat de tuin er volledig naar wens bij ligt. Hovenier Arnhem kan daarvoor zorgen. Ben jij bijvoorbeeld niet helemaal blij met jouw huidige tuin? En zou je graag willen dat er een aantal dingen anders zullen zijn? Dan is het mogelijk om een volledig nieuwe tuin aan te laten leggen. Deze nieuwe tuin kan volledig worden gevormd naar jouw wensen. Hierdoor kun jij op een lekkere zomeravond genieten van jouw tuin. 

Jouw tuin laten onderhouden

Als je helemaal tevreden bent met je tuin is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je er blij mee kan blijven. Daarom is het belangrijk om je tuin goed te onderhouden. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om dit zelf te doen. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om dat te laten doen door een hovenier. Zij hebben er immers veel verstand van plus het kan jouw ook een heleboel tijd en zwaar werk schelen. Hierbij kun je ervoor kiezen om dit één keer per week te laten doen of één keer per maand. Hierdoor blijft je tuin er altijd goed verzorgt uitzien en kun jij lekker genieten van de heerlijke buitenlucht. Wil je graag weten wat er nog meer mogelijk is bekijk dan even de website van hovenier Arnhem.

post

Keukens Apeldoorn, ben jij nog op zoek naar een nieuwe keuken?

Keukens Apeldoorn, ben jij nog op zoek naar een nieuwe keuken? Ben jij in het bezit van een nieuwe woning en ben jij druk bezig met het renoveren? Dan ben jij wel van plan om je keuken te renoveren als jij dit graag naar jouw wens wilt brengen. Zo heb je de verschillende mogelijkheden bij het veranderen of bouwen van een nieuwe keuken. Een van de verschillende mogelijkheden waar jij uit kan kiezen is dat je de mogelijkheid hebt om een kijkje te nemen op de website. Deze website biedt jou de mogelijkheid om te kiezen uit veel verschillende soorten keukens. Bij het bouwen van een keuken kijk je altijd wel naar wat je persoonlijke wensen zijn. Zo zijn er veel verschillende keukens waar jij uit kan kiezen. Kijk voor meer informatie op de website. 

Keukens Apeldoorn, de keuze uit veel verschillende soorten keukens

Als jij van plan bent om een nieuwe keuken te maken dan heb je de mogelijkheid om te kiezen uit veel verschillende soorten keukens. Door altijd te kijken naar wat je persoonlijke wensen en mogelijkheden zijn kan je altijd wel komen op verschillende mogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een moderne keuken die echt bij deze tijd hoort. Ook kan je gaan voor een ander soort keuken die je helemaal zelf kunt inrichten. Ben jij nou van plan om een nieuwe keuken aan te schaffen? Dan kan je voor meer informatie op de website kijken. 

post

Hoe bereken je de prijs van een dakkapel

De prijs van een dakkapel bereken je bij dakkapel montage. Een dakkapel is een uitbouw van het schuine dakvlak. Een dakkapel kan direct tijdens de nieuwbouw worden aangelegd, maar vaak wordt een dakkapel aan de hand gemaakt om meer ruimte te krijgen. Vaak geeft een dakkapel extra ruimte met stahoogte. Er zijn erg veel verschillende dakkapellen, je kunt ze helemaal zelf samenstellen naar jouw wensen en behoeften. Op de dakkapel heb je 15 jaar garantie. En ze worden zo snel mogelijk geplaatst.

Hoe berekenen ze de prijs

Je kunt ook zelf de prijs van een dakkapel berekenen. Je moet als allereerst kiezen of je een dakkapel van hout of kunststof wilt. Dan kies je voor het dakkapel type: een plat dak, schuin dak, een verhoogde nog 1 zijde of 2 zijde. Daarna kijk je wat de dakhelling is van jouw dak. Deze kan tussen de 20 en 50 graden liggen. Als je dit hebt gedaan ga je kijken hoe je jouw kozijn wilt indelen, hier zijn veel verschillende mogelijkheden voor. De mogelijkheden liggen tussen draairamen, vaste ramen en dichte stukken. Er zijn veel mogelijkheden en variaties beschikbaar. Daarna ga je de maten aangeven. Voor zowel de lengte als je breedte van de dakkapel. Je hebt vervolgens gekozen voor houten of kunststoffen dakkapel, maar je kan ook andere materialen toevoegen, hier betaal je wel een extra prijs voor.

De kleur bepalen

Er zijn 6 kleuren waaruit je kunt kiezen voor de dakkapel: wit, crème, antraciet, staalblauw, groen en wijnrood. De kleuren moet je kiezen voor verschillende onderdelen. Dit zijn de kleuren van het kozijn, voor de draairamen, voor de zijwanden en front en voor de boeidelen. Als laatste zijn er ook extra opties die je kunt toevoegen aan jouw dakkapel. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor ventilatie, voor een elektrisch rolluik, inzethorren en afval afvoeren.

post

Functioneel en sfeervol interieur van GRIP interieurprojecten

GRIP Interieurprojecten ontwerpt een mooi functioneel interieur voor uw kantoor. Onze architecten zorgen voor een compleet interieurontwerp en zorgt voor sfeer en functionaliteit in uw ruimte. We creëren interieur met uitstraling en kwaliteit. Budget en planning worden niet vergeten. Ontdek wat onze architecten voor uw kantoor kunnen betekenen. Kies voor een stijlvol interieur ontwerp van GRIP interieurprojecten. U ontvangt een interieur op maat wat past bij het karakter van uw bedrijf.

Zakelijk en sfeervol kantoor

Uw kantoor inrichten? GRIP interieurprojecten helpt u graag bij de realisatie van een nieuw interieur dat past bij uw bedrijf. Onze architecten zijn ervaren, creatief en professioneel. Ze kijken samen met u naar de mogelijkheden voor een functioneel en sfeervol interieur. Het interieur van een kantoor is belangrijk voor de sfeer op de werkvloer. Wij zorgen ervoor dat deze optimaal is. Het interieur zal voldoende zakelijkheid uitstralen en functionaliteit. Daarnaast zorgen we voor een stijlvolle inrichting waar uw medewerkers zich direct thuis voelen.

Creatieve  architecten

De architecten van GRIP interieurprojecten gaan graag met u in gesprek om u en uw bedrijf beter te leren kennen. Samen zorgen we voor een mooi resultaat. U kunt een complete service verwachten van ontwerp tot inrichting van het interieur. Onze interieurarchitect, project manager en technisch tekenaar gaan samen aan de slag om een prachtig interieur te realiseren voor uw bedrijf. We houden rekening met het budget, kwaliteit en planning. We gaan zorgvuldig te werk in het ontwerpproces. Eerst zal een medewerkersonderzoek plaatsvinden om het kantoor te leren kennen. Vervolgens worden plattegronden, 3D-tekeningen en ontwerpen gemaakt. Het interieur zal een goede balans hebben tussen functionaliteit en vormgeving.

Oplevering interieurprojecten

Bij GRIP Interieurprojecten krijgt u een complete service. Wij zorgen voor professionele bouwbegeleiding. De oplevering van het interieur zal soepel verlopen volgens planning. We zorgen dat het interieur zowel een functionele werkplek is als een sfeervolle ontmoetingsplek voor medewerkers. Het interieur zal goed bij uw bedrijf passen dat u directe herkenning ervaart. GRIP interieurprojecten verzorgt het ontwerp en verbouwing tot in de puntjes. Benieuwd naar de kosten van een interieurproject of naar de duur van de verbouwing? Krijg antwoord via de Quick Scan.