De waterbedden van Hendriksen Slaapcomfort

Beddenspecialist Hendriksen

Het slapen op een waterbed is al duizenden jaren oud en dit is natuurlijk met een reden. Medici en de echte kenners raden het slapen op een waterbed aan om zo de ultieme ondersteuning voor het lichaam te verkrijgen tijdens de nachtrust. Voor een waterbed van de beste kwaliteit ben je bij Hendriksen Slaapcomfort aan het juiste adres. 

Hendriksen slaapcomfort

Alle waterbedden zijn van WaCore

Hendriksen Slaapcomfort zijn de experts op het gebied van waterbedden. Het een waterbed is de ander niet en de verschillen zijn zeer merkbaar. De verschillen zijn namelijk te merken in het soort vinyl, de bodemplaat, de warme regelaars en in de hardheid van het waterbed. Een Waterbed heeft een warmteregelaar zodat je in de zomer een lekker koel en in de winter een lekker verwarmd bed hebt. Door het slapen op een waterbed wordt het lichaam optimaal ondersteund waardoor je in de ochtend opstaat met meer energie en zonder strammen. Het bedrijf biedt in het assortiment uitsluitend waterbedden aan van WaCore, dit is namelijk een bedrijf die al meer dan 30 jaar waterbedden produceert van de beste kwaliteit. 

Deskundig advies van een van de experts 

Het vinden van het passende waterbed kan lastig zijn en daarom is het ook mogelijk om contact op te nemen voor deskundig advies. Een van de experts zal je dan uitgebreid helpen met het vinden van het juiste waterbed. Neem voor meer informatie over het bedrijf en de bedden eens een kijkje op de website.