Geschikte architect Tilburg gezocht

Voor een grote klus in onze woning waren we op zoek naar een architect. Hopelijk vinden we er snel eentje zodat we onze wensen kunnen waarmaken met onze woning. Doordat we een woning hebben gekocht in Tilburg ben ik op het internet gaan zoeken naar architect Tilburg. Via het internet kan je wat dat betreft genoeg vinden, hopelijk ook een architect!

Second-proposal-300-300x163

Zo ben ik terecht gekomen op de website van van Asten Doornen, hier was het in ieder geval duidelijk voor mij dat dit bedrijf wel degelijk weet  hoe dat er gewerkt moet worden. Ik heb er dan ook voor gekozen om een afspraak met hun te maken om zo een duidelijk beeld te krijgen. Uiteraard voor hun ook een stuk prettiger werken wanneer ze alles weten.

01_img_1-300x225

Afgelopen week zijn ze bij ons geweest om te kijken naar wat we verbouwd willen hebben. Wij willen namelijk graag een aanbouw hebben waardoor onze woonkamer groter wordt. Tevens ook de ruimtes anders ingedeeld hebben waardoor we een gezamenlijke woon- eetkamer hebben. Dit was voor hun absoluut geen probleem en konden met plezier het werk aannemen! Wij natuurlijk erg blij waardoor ik niet meer kan wachten tot het zover is dat we de definitieve tekening mogen ontvangen. Dankzij architect Tilburg zijn wij verzekerd van een prachtige nieuwe woning straks.