Geweldig idee, zwembad bouwen!

In één zin, geweldig om zo’n zwembad aan te hebben geschaft. Zwembad bouwen doe je met BodyFit, misschien ken je dit bedrijf nog niet, maar het is een gemiste kans als je er niet voor kiest om dit bedrijf jou zwembad bouwen laat doen. Wij genieten er volop van en ik hoop na jullie aanschaf jullie ook!

zwembad4

Zoektoch voor een goede koop

Natuurlijk zijn wij als gezin geen op en top gezin, wij werken ook hard, de kinderen gaan naar school en af en toe kunnen we erop uit. Wij, ik tenminste, hadden er niet aan kunnen denken om een zwembad aan te kunnen schaffen. Mijn man en ik keken wel voor de gein weleens naar zwembaden, die waren absoluut niet te betalen, daar kwam nog eens de bouwkosten bij. Al die dingen die je moest betalen kwam je uit op, nou wat zal ik zeggen, onbetaalbaar! Totdat we weer aan het zoeken waren en bij BodyFit terecht kwamen, echt genoeg keuze en van alle prijsklasse thuis. We gingen er echt over na denken om een zwembad aan te schaffen.

De bouw

Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om hier onze uiteindelijke koop te doen. Geweldig, want ze hadden genoeg keuze voor ons budget, de bouwkosten was bijna niks vergeleken met de andere en daarbij leverde zij gewoon hele goede service. Echt een topzwembad aangeschaft bij een geweldig bedrijf, we genieten er nu volop van en vele vrienden komen langs om ook een duik te nemen, neem ook een kijkje bij BodyFit!

bflogo