Interieuradvies Drenthe

Ga eens bij Interieuradvies Drenthe langs als je advies wilt over alles wat met je interieur te maken heeft. Of je nu op zoek bent naar een bank die bij je interieur past, of naar andere meubels die juist bij je bank passen, de interieuradviseurs helpen je graag. Ook als je op zoek bent naar nieuwe raambekleding, maar niet precies weet wat er bij je interieur past, kan een adviseur je helpen. Wil je eerst kijken naar nieuwe meubels of accessoires ook dan ben je van harte welkom. Je kunt hier altijd rustig rondkijken en als je dat wil kunnen de adviseurs je laten zien wat de mogelijkheden van een tafel of van bekleding van een bank zijn. Zo kunnen ze je helpen met het matchen van de kleuren van je interieur. Je kunt natuurlijk ook gelijk een afspraak maken voor interieuradvies met een van de adviseurs.

Adviseurs van Interieuradvies Drenthe denken mee

Wanneer je aan een nieuw interieur toe bent kan het verstandig zijn dat je eerst gaat praten met een interieuradviseur. Goed interieuradvies heeft vele mensen behoed voor miskopen. Een interieuradviseur van interieuradvies Drenthe weet wat er op interieurgebied te koop is. Door gebruik te maken van hun advies hoef je geen dagen op zoek naar de juiste oplossing voor jouw interieur. Wanneer je naar iets speciaals op zoek bent weet een interieuradviseur bijna altijd waar je dat het beste kunt kopen. Als je gebruik wilt maken van interieuradvies dan is het belangrijk dat de adviseur weet hoe groot de ruimte is waarvoor je advies wilt. Meet de ruimte op en maak kleurenfoto’s van alle meubels die moeten blijven. De juiste kleur is belangrijk dus zorg eventueel voor monsters van de kleur. Verlichting is ook belangrijk dus maak daar ook foto’s van.

Meten is weten, ook in je interieur

De interieuradviseurs van interieuradvies Drenthe zijn dagelijks bezig met interieurs. Ze hebben inmiddels jarenlange ervaring en daarom vragen ze je om verschillenden dingen bij je eerste bezoek. Meten is weten want nog steeds kopen mensen meubels die te groot of te klein zijn voor een ruimte. Een te grote of te kleine bank, stoel, tafel of bed  zorgt alleen maar voor ellende. Dat voorkom je door de exacte maten op te geven van de ruimte. Geef ook aan waar, en hoe groot de ramen en deuren zijn. Maak zo goed als je kunt een plattegrond van de ruimte. Meet de meubels op die er nu in staan en geef aan welke meubels blijven. Een moodboard is ook fijn. Hieraan kan de interieuradviseur zien wat je smaak is en welke meubels en accessoires bij je passen.

Een 3D voorstelling van je interieur

Wanneer je alles wat een interieuradviseur vraagt bij je eerste bezoek aan interieuradvies Drenthe meebrengt, kan de adviseur hiervan voor je een 3D voorstelling maken. Bij je tweede bezoek kun je dan zien hoe je interieur eruit komt te zien als je nieuwe meubels en accessoires zijn toegevoegd. Een 3D opstelling is heel realistisch en laat goed zien hoe de ruimte eruit komt te zien. Is dit niet wat je voor ogen had, dan kun je samen met de adviseur aanpassingen maken net zo lang tot jij tevreden bent met je nieuwe interieur. Een goed advies zorgt voor een interieur dat bij je past.