Kies voor een plannenwand!

Fleur jouw bedrijfspand op met plantenwanden. Het staat niet alleen fris, maar het draagt ook bij een gezonder binnenklimaat. Daarnaast is een plantenwand ook nog eens een hartstikke energiezuinige keuze, de plantenwand verdient zichzelf namelijk terug. Oftewel, een echte win-winsituatie.

Wist je dat planten voor meer productiviteit kunnen zorgen? Het is namelijk zo dat mensen zich in een groene omgeving prettiger voelen en beter kunnen concentreren. Ook wordt het hormoon cortisol sneller afgebroken wat stress verlagend werkt.

Voor elk bedrijfspand een passende plantenwand

Wil je een groot oppervlak bekleden met planten of heb je minder ruimte en wil je enkel een kleine plantenwand laten installeren? En wat is de reden dat je voor een plantenwand kiest? Wil je de luchtvochtigheid of luchtkwaliteit verbeteren, dient de plantenwand als decoratie of wil je de akoestiek in een bepaalde ruimte verbeteren? Het kan allemaal! In ons aanbod vind je naast plantenwanden ook moswanden, hangplanten en speciale kantoorplanten. Met onze mogelijkheden geef je jouw ruimte een frisse uitstraling. Je medewerkers, bezoekers en/of klanten zullen dit zeker waarderen!

Hoe is het gesteld met het binnenklimaat?

Ben je benieuwd naar de kwaliteit van het binnenklimaat in jouw pand? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Middels een klimaatonderzoek bepalen we de huidige kwaliteit. Hierbij kijken we naar temperatuur, luchtvochtigheid, fijnstof concentratie, VOC’s/VOS, omgevingslicht en omgevingsgeluid. De resultaten maken we inzichtelijk voor je en geven persoonlijk advies.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Ben je geïnteresseerd in een van onze plantenwanden? Vertel ons wat jouw wensen zijn en wij maken voor jou een offerte op maat. Er is van alles mogelijk, dus laat je creativiteit de vrije loop. Vind je het lastig om te bepalen welke vorm van beplanting het beste is voor jouw omgeving? We komen graag bij je langs om een beplantingsplan te maken. We denken met je mee en bieden je diverse opties.