Last van de zon? Koop een zonnescherm Eindhoven

logo (64)Hoewel veel mensen klagen over het Nederlandse weer, kan het zonnetje in Nederland toch flink fel schijnen. Heb je last van de zon in jouw woning of kantoorpand? Dan kun je dit probleem eenvoudig oplossen door een zonnescherm Eindhoven op te hangen in jouw huis of kantoorpand. Meer over het aanschaffen van een zonnescherm, lees je in dit artikel.

Slide_3_28-5-15Een zonnescherm in huis

Door een zonnescherm op te hangen in huis, kun je eenvoudig afrekenen met de felle zonnestralen die jouw woning binnen komen. Laat je het zonnescherm naar beneden, dan valt er namelijk direct schaduw in jouw woning en heb je geen last meer van de zonnestralen, bijvoorbeeld bij het televisie kijken. En schaf je een groot zonnescherm aan? Dan kun je hier gemakkelijk een terras onder laten staan om ook buiten in de schaduw te zitten.

Slide_4_28-5-15Een zonnescherm op kantoor

Als je de hele dag achter een computer moet werken, kan het erg vervelend zijn als de felle zonnestralen van het Nederlandse zonnetje bij jouw kantoor naar binnen schijnen. Schijnen de zonnestralen namelijk op een bepaalde manier naar binnen, dan zie je helemaal niets meer op het scherm van jouw computer en kun je niet meer verder werken. Daar komt nog bij dat de zon ook behoorlijk heet kan worden, waardoor geconcentreerd doorwerken je bijna onmogelijk wordt gemaakt als de zon direct in je kantoor naar binnen schijnt. Heeft jouw kantoorpand een bepaalde ligging, waardoor de zon regelmatig bij jou op je bureau naar binnen schijnt? Schaf dan een zonnescherm aan bij Das & Vlassak voor jouw kantoorpand en je kunt zonder problemen verder blijven werken. Je laat het zonnescherm naar beneden als de zon naar binnen schijnt en je hebt direct geen last meer van de felle zonnestralen.