Sfeer in je woning 

Er zijn verschillende manieren om sfeer in je woning te brengen. Veel mensen denken dan al snel aan het gebruiken van accessoires, maar er zijn naast deze manier nog andere dingen die je kunt doen om sfeer in je woning te creëren. Een van deze ideeën is een behang op de muur. Je kunt ook via deze weg weer allerlei verschillende kanten op. Zo kun je kiezen voor een statement behang, maar ook juist voor een behang dat toch wat subtieler is.   

Hét behang voor jou 

Door de vele soorten behang waar je uit kunt kiezen zit er voor iedereen wel iets tussen wat het best bij hen past. Veel mensen hebben een eigen stijl die ze in hun woning overbrengen en door de vele keuzes in behang, is er genoeg wat bij deze stijl kan aansluiten. Zo hoef je dus niet af te wijken van de stijl die je in je woning hebt maar kun je door gebruik van behang juist nog meer naar de gewenste stijl toe. Door de keuze te maken voor behang hoeft het ook niet gelijk te betekenen dat je iedere muur in je woning moet behangen. Je kunt er ook voor kiezen om een stukje van de muur in je woning te bedekken met behang.  

De keuze voor kleur 

Je kunt de keuze maken om voor een subtieler behang te kiezen en dus een behang met een neutrale kleur, maar mocht je het toch wat gekker willen maken, dan kun je ook voor een kleurrijk behang kiezen. Ook bij deze verdeling heeft iedereen weer een ander idee. Zo kan voor de één een kleurrijk behang betrekking hebben op felle kleuren, terwijl het voor een ander ook al bij een bepaalde print met een kleur kan blijven. Je kunt het dus zo wild maken als dat je zelf wilt, van een print met verschillende kleuren tot een bladerenbehang met simpelweg maar één basiskleur.  

Andere voordelen van behang 

Naast dat behang sfeer in je woning brengt, heeft bepaald behang ook andere voordelen. Zo bestaat er akoestisch behang. Dit behang beschikt over een speciaal reliëf dat ervoor zorgt dat geluid gedempt wordt. Je kunt bij het behang van Arte terecht voor dit akoestisch behang. Er bestaan verschillende varianten van dit behang in verschillende kleuren. Als het je dus aanspreekt om dit aan te schaffen, heb je dus genoeg keuze uit de kleuren van het behang. Zo hoef je je dus niet druk te maken dat het niet bij je interieur gaat passen, omdat je de keuze volledig in je eigen handen hebt. Als je niet wilt dat het behang de boventoon voert in je interieur, dan is het akoestisch behang een subtiele basis. Het behang heeft dan wel een reliëf, maar het is geen extreem gekke print die gelijk de aandacht trekt als je de woning binnenstapt.