Tips voor Verhuizen

Ze zeggen dat verhuizen een van de zwaarste en meest stressvolle dingen zijn om te doen in je hele leven. Dan heb je net die nieuwe verf betonlook van homeofconcrete.com, hoe ga je die dan verhuizen. Zeker als je ook nog een beton cire wou kopen van homeofconcrete dan moet je goed kijken hoe je dat gaat doen want steeds nieuwe dingen halen bij de https://chalkpaint.store gaat ook niet werken. Gelukkig zijn er wel manieren waarop je je verhuizing al veel geleidelijker kan laten gaan. Dan ben je voor je het weet en zonder stress al snel in je nieuwe huisje. Niks is beter dan rondkijken en super blij zijn met hoe alles is gegaan, dat niks kapot is en dat het goed past in je nieuwe huis. 

Lijstje maken

Je kunt bij het verhuizen bijvoorbeeld een mooi lijstje maken. Dat is het belangrijkste om te doen zodat je iets minder chaos hebt en iets meer rust in je hoofd. Zo kun je alles categoriseren en weet je dat je niks vergeet. Maar het scheelt ook om alvast na te denken over wat in welke doos gaat en welke doos op welke stapel gaat. Zo heb je misschien in je nieuwe huis meer of minder kamers en moeten al die spullen daar wel in passen. Dus denk goed na over wat je waar in pakt en wat je daarvoor nodig hebt. Als je namelijk lijstjes alvast maakt kan je ook beter inschatten hoeveel dozen je nodig hebt en ook hoeveel inpakspullen als touwen en bubbeltjesplastic om het in te doen. Zo kom je al stukken verder als het de dag van het inpakken is! 

Dingen weggooien

Ga na het maken van een lijstje ook goed door al je spullen heen. Gooi zoveel als je kan weg? De beste regel om te hanteren, is of je wat je in je hand hebt binnen de laatste 6 maanden hebt gebruikt. Zo niet moet je nadenken of je er überhaupt aan hebt gedacht en of je het wel nodig hebt. Sommige dingen zijn natuurlijk wel echt van sentimentele waarde maar probeer heel streng te zijn voor jezelf. Een nieuw huis is ook een nieuw begin, een frisse start. Dus je wilt niet allemaal oude zooi meenemen. Ook zal het heel veel schelen qua rommel in je hoofd. Zo voelt het altijd heel goed om dingen weg te gooien en met je nieuwe dingen verder te gaan. Maar het beste is dat je minder hoeft in te pakken en te brengen. En je moet dan uiteraard ook weer minder uitpakken dus het is wel ideaal. Vergeet niet dat het goedkoper uit zal pakken om minder spullen mee te nemen. 

Goed verhuisbedrijf

Als laatste tip zeggen we: Huur een goed verhuisbedrijf in. Eentje die je vriendelijk zal ontvangen maakt al een wereld van verschil. Dan voelt het goed om ze met je hele leven de weg op te sturen en ben je niet gestrest. Ook kunnen ze je helen met extra dekkingsmateriaal om te zorgen dat er niks kapot gaat. Veel succes!