Traditionele kerkhof markering

Grafsteen Borne of ook bekend als een grafsteen wordt gebruikt om het graf van de doden te markeren, het is een populaire traditie onder christenen, joden en moslims. Gewoonlijk kerven ze de volledige naam en het jaar van hun geboorte tot hun dood, en vaak zal op elke grafsteen een persoonlijke boodschap of tekeningen worden gegraveerd. Veel mensen gebruiken deze traditie ondanks hun religie nog steeds en ze zouden een foto op de grafsteen plaatsen als een symbool van “tot ziens”. Familie en vrienden bezoeken het graf vaak opnieuw om bloemen uit te spreiden en het graf te reinigen van vuil of gras dat erop is gegroeid. De reden voor deze activiteit is het respecteren van de geliefde die is overleden.

Geplande begrafenis

Je moet iedereen altijd een stap voor zijn, ook jezelf. Natuurlijk is het plannen van je eigen begrafenis omdat je van je familie en vrienden houdt en je niet wilt dat ze de moeite nemen om je begrafenis te plannen terwijl ze rouwen of nog in shock zijn. Nu is het plannen van je eigen begrafenis niet raar, omdat het dingen gemakkelijker zal maken, je kunt plannen wat je wilt dragen of je laatste wensen kenbaar kunt maken aan je naasten. U kunt dit doen door een uitvaartverzorging aan te vragen en te beginnen met het plannen van uw laatste outfit en helemaal tot aan uw grafsteen Borne, terwijl u maandelijks betaalt, net zoals u betaalt voor autoverzekeringen en ziektekostenverzekeringen.

Grafkunst

Of als je daar zin in hebt, kun je een kunstwerk aanvragen dat op je grafsteen is uitgehouwen. Funeraire kunst wordt vaak gebruikt door de hindoeïstische religie om de verhalen van de overledenen te vertellen zodat iedereen ze kan zien en onthouden. Er zijn veel soorten stenen die je kunt gebruiken voor grafkunst, maar omdat het gebruikelijk is in het hindoeïsme, gebruiken ze meestal een urn of een keramische pot om de kunst te maken. Ze maken meestal grafkunst nadat de begrafenisceremonie is afgelopen, zodat wanneer de familie en vrienden van de overledene terugkeren, ze iets te bewonderen hebben.