Verschillende kwaliteiten cilindersloten

cilinderslot-pfaffenhain-vitess-dubbele-cilinder-skg3_1

We verkopen verschillende kwaliteiten cilindersloten, in deze blog zullen we uitleggen hoe deze kwalificering werkt. Op onze webshop bieden we cilindersloten aan van de kwaliteiten Brons, Zilver en Goud. De kwaliteit van het cilinderslot geeft aan hoe veilig de cilindersloten zijn.

Bronzen cilindersloten

De cilindersloten met een bronzen kwaliteit zijn bedoeld voor binnendeuren, deze sloten zijn namelijk niet voorzien van een SKG keurmerk. Aangezien deze sloten geen keurmerk hebben zijn ze erg makkelijk te manipuleren. Dit maakt voor binnendeuren over het algemeen niet zoveel uit maar voor buitendeuren is dit natuurlijk niet gewenst.

Zilveren cilindersloten

De cilindersloten met een zilveren kwaliteit zijn bestemd voor buitendeuren en zijn voorzien van een SKG 2 sterren of SKG 3 sterren keurmerk. Een SKG 2 sterren cilinder is voorzien van anti-boorbelemmering. Cilindersloten met een SKG 3 sterren keurmerk zijn ook voorzien met kerntrek-beveiliging en anti-klop beveiliging. Een inbreker doet er 5 minuten langer over om een huis binnen te komen met SKG 3 sterren cilindersloten, om deze reden proberen ze het vaak niet eens.

Gouden cilindersloten

Cilindersloten met een gouden kwaliteit zijn ook buitendeur cilinders met een SKG 3 sterren keurmerk, maar deze sloten zijn voorzien van een certificaat. Deze certificaat cilindersloten worden geleverd met een pasje met een specifieke code erop, alleen bij vertoning van dit pasje kunnen sleutels bijgemaakt worden voor uw cilindersloten. Sleutels kunnen dus niet zomaar door iedereen bijgemaakt worden als u een sleutel verliest. Dit is ook erg handig voor zakelijk gebruik, bijvoorbeeld bij kamerverhuur of hotels.

Hopelijk hebben we met deze blog genoeg informatie gegeven over de verschillende kwaliteiten van onze cilindersloten. Zo niet, neem dan gerust contact met ons op!