Woningbouw architect

tekening

ramenHet architecten bureau waar ik laatst mee heb gewerkt is echt geweldig. Voor mijn werk moet ik van alles regelen om ervoor te zorgen dat er bedrijven worden ingeschakeld die goed zijn in hun vak. Deze keer moest ik opzoek naar een architect voor de woningbouw. De communicatie met dit bedrijf ging zo ontzettend goed en daarom heb ik besloten om hier een stuk over te schrijven.

 

Architecten bureau

voorbeeld-architectZoals ik net al aangaf moest ik deze keer opzoek naar een goede architect die een woningbouw project voor ons kon realiseren of ontwerpen. Deze keer moest het ontwerp anders zijn dan anders en daarom ben ik opzoek gegaan via het internet. Al snel kwam ik uit bij Van Asten Doomen Architecten. Het portfolio dat op de website stond bestond uit projecten waar het architecten bureau aan had gewerkt. Deze ontwerpen waren allemaal in de stijl die wij zochten. Omdat dit bureau de stijl aanbood waar wij naar opzoek waren heb ik gelijk contact opgenomen.

Tijdens een van de eerste afspraken hebben wij afgesproken wat er moest gebeuren en wat de begroting was. De afspraken hierna waren vooral voor het aanpassen van het ontwerp. Al snel werd duidelijk dat wij een goede keuze hadden gemaakt door met dit bureau in zee te gaan. De ontwerpen waren geweldig en de communicatie verliep goed. Het architecten bureau heeft heel erg goed werk geleverd en daar zijn wij heel erg blij mee. Tot nu toe is het project nog steeds bezig en tot op heden zijn wij tevreden.