Alabastine de oplossing voor elk probleem

Alabastine

Alabastine heeft voor ieder klus probleem een oplossing. Ze maken speciale producten om problemen te voorkomen of reparaties onzichtbaar te maken. Het maakt niet uit of je een goede  doorgewinterde klusser bent of alleen eens in de zoveel tijd klust, met de voorbehandeling van Alabastine slaagt iedereen in het doe-het-zelf-klus. Ze hebben een ruim assortiment met probleemoplossers. Die jou helpen om hout, steen en metaal voor te behandelen en zo een mooi eindresultaat te behalen.

Het assortiment is ingedeeld in 5 categorieën

  • Voorstrijk en Muurverf
  • Muurvullers
  • Houtvullers
  • Houtrotvullers 
  • Overige

De voorstrijk zorgt ervoor dat alle muren mooi gestreken zijn voordat je er op gaat schilderen. Je kunt dit het beste doen met een dekkende voorstrijk. Want een dekkende voorstrijk heeft meer zuiging op de een transparante voorstrijk. Met de voorstrijk voorkom je veel problemen en zorg je voor het mooiste resultaat. De muurvullers vullen de scheuren, kieren, naden en gaten in de muren, een mooi eindresultaat hoort bij een goede voorbereiding, daarom is dit erg belangrijk. Alabastine heeft een heel groot assortiment vulmiddelen, voor kleine oneffenheden, maar zeker ook voor grote oneffenheden. Met structuur of glad, zelfs voor het vastzetten van contactdozen, hoekjes en trapleuningen heeft Alabastine muurvullers in het assortiment. De houtvullers zijn voor elke houtsoort met een scheur. De houtrotvullers  gebruik je als de problemen groter zijn dan verwacht. Als het hout rotter is dan dat het leek bijvoorbeeld. Ze hebben een hele gamma van houtrotstop, houtrotvullers en reparatieproducten om houtrot te verwijderen en te vervangen zodat uw kozijnen, deuren en boeiboorden er weer voor lange tijd tegenaan kunnen. 

Ook hebben ze veel overige producten. Dit zijn producten van A tot Z die allemaal met de verfklus te maken hebben. hierbij kun je denken aan een verfreiniger (ontvetter) tot plamuur met bijbehorende plamuurmessen, maar ook alles voor uw voegen en garagevloer.