Alles voor de perfecte badkamer

Ieder huis heeft een badkamer nodig. Die is voorzien van een douche en toilet, dat is de basis. Maar je kan een badkamer nog zoveel meer geven om de ruimte compleet en uniek te maken. Zo wordt het een fijne plek om te vertoeven, te ontspannen en jezelf te verzorgen. In deze blog geef ik je tips over hoe jij jouw badkamer een upgrade kan geven. Lees je mee?

Een lampje aan

Je badkamer heeft licht nodig. Maar er zijn veel soorten lampen om uit te kiezen. Daarom is het misschien een goede overweging om een lamp te kiezen die je kan dimmen of waar je de kleur zelfs van kan aanpassen! Zo kan je het licht laten matchen met je stemming of de tijd van de dag. Zo kan jij het licht aanpassen als je in de vroege morgen je make-up moet doen, of in de late uurtjes nog een bad wilt nemen.

Bepaal de sfeer

Bedenk ook hoe je wilt dat de sfeer is in de badkamer. Zo kan je de boel een make-over geven. Wellicht wil je de tegels veranderen of wil je een beton cire vloer. Dit type vloer ziet er stoer uit, maar is ook makkelijk te onderhouden. Een betonlook badkamer is heel populair. Daarnaast kan je ook beter de decoraties bepalen, als je de algemene sfeer weet. Zo kan je planten en snuisterijen toevoegen. Ga voor exotische planten die de luchtkwaliteit verbeteren. Die doen het heel goed in vochtige ruimtes als de badkamer. Voeg ook een vleugje persoonlijkheid toe aan je badkamer met kunstwerken. Kies voor aquarellen of landschapsfoto's om een ​​rustgevende sfeer te creëren.

Extra gadget

Maak van je badkamer een plek om te ontspannen door een geluidssysteem te installeren. Kies voor waterdichte luidsprekers om je favoriete muziek af te spelen terwijl je ontspant in het bad. Ook leuk om naar je favoriete podcast te luisteren terwijl jij je haar of je make up doet, of zelfs wanneer je die badkamer van een sopje voorziet. Ingebouwde entertainment is zeker een upgrade.

Spiegeltjes, spiegeltjes aan de wand

Een grote spiegel is niet alleen praktisch, maar kan ook de illusie van een grotere badkamer creëren. Overweeg een verlichte spiegel voor extra verlichting en stijl. Wist je dat je ook een spiegel met verwarming kunt installeren? Deze beslaat niet tijdens het douchen! Zo kan je meteen je haar doen, als je je afgedroogd hebt.

Hopelijk heb ik je hiermee wat toffe ideeën gegeven, zo kan jij jouw badkamer weer nieuw leven inblazen!