Benieuwd naar freds bouwtekeningen?

freds bouwtekeningen

Via een vriendin heb ik gehoord over de bouwtekeningen van fred. Ze heeft een pakket gekocht waar zo zo blij mee is. Intussen heeft ze al een picknicktafel zelf gemaakt en ze heeft me gevraagd of ik mee wilde helpen met een kast. Ze was al op zoek naar een kast die precies paste in het trappengat maar die zijn natuurlijk niet zo te koop. Het formaat is niet gebruikelijk en als je in de winkels gaat kijken dan komt er niet eens iets wat in de buurt komt. Om het een timmerman te laten doen dat is natuurlijk niet te betalen. Als alleenstaande moeder is dat niet haalbaar. Maar, gelukkig is zij erg handig en ik trouwens ook dus is het eigenlijk vanzelfsprekend dat we daar een paar dagen voor uittrekken om naar freds bouwtekeningen te gaan kijken en gaan uitvissen welke tekening het beste bij de trap van mijn vriendin past. Ook kunnen wij wel het een en ander aanpassen zodat het perfect past. 

Tijdens het bekijken van freds bouwtekeningen kreeg ik zelf al zoveel inspiratie dat ik zelf al plannen aan het maken ben om mijn schuur te verbouwen tot chillplek voor mijn kinderen. De jeugd heeft een eigen plek nodig en met wat hulp van hun is het een leuke klus om samen met hen te doen. Het is een mooie manier van tijd met elkaar doorbrengen en uiteindelijk hebben we er allemaal plezier van. Ik ga snel aan de slag.