Binnen 3 stappen rolluiken bestellen op Rolluiken33.nl.

3 stappen rolluiken bestellen

Heeft u de afmetingen van uw rolluiken opgemeten en is er vervolgens een keuze gemaakt over de bedieningstype van de rolluiken? Dan kunt u uw rolluiken online bestellen bij rolluiken33.nl. Vergeet verder ook niet om de keuze te maken of u de montage zelf wilt gaan verrichten of dit wilt laten doen door de aanbieder. Wanneer u deze aspecten heeft doorlopen kunt u uw rolluiken in drie simpele stappen bestellen op de website van Rolluiken33.nl. Wij hebben de drie stappen voor je uitgelicht.

Stap 1: Bepaal de type rolluik die wordt toegepast.

Bij het bepalen van de type rolluik bedoelen wij dat u eerst de afweging gaat nemen of u een Heroal of Verano rolluik wilt gaan toepassen. Wanneer u dit heeft bepaald wordt er vervolgens gekeken naar de mogelijkheden van hand of elektrische bediende rolluik. Heeft u wat meer te besteden? Kies dan voor een elektrische rolluik met schakelaar of afstandsbediening. Voor degene met een beperkte budget, is de handbediende rolluik ideaal.

Stap 2: Vul je gewenste maten in.

Rolluiken33

Wanneer u de type rolluik heeft gekozen die u wilt gaan toepassen, komt u terecht op de productpagina van het rolluik. Hier vult u de gewenste maten in. Wanneer u de maten van het rolluik heeft aangegeven (breedte x hoogte), krijgt u vervolgens meteen een prijsstelling van het rolluik.

Stap 3: Personaliseer het rolluik.

Wanneer u de bovenstaande stappen heeft doorlopen kunt u uw rolluik gaan personaliseren. Kies de gewenste omkasting type, de kleur van de omkasting, de kleur van de lamellen en nog veel meer opties. De gepersonaliseerde rolluik kunt u vervolgens in de winkelmand stoppen en eenvoudig bestellen bij Rolluiken33!