De beste en mooiste overkappingen voor je tuin

overkapping

Wanneer je een overkapping voor je tuin wilt of misschien wel een complete tuinkamer dan is Metalura het bedrijf die dit kan verzorgen voor je. Want wat voor woning je ook hebt, een rijtjeshuis of een vrijstaande villa een veranda past altijd. Zomer en winter optimaal gebruik maken van je tuin, in de zomer in de zon en in de winter met vrienden lekker eten in je tuinkamer. De mogelijkheden zijn enorm, geschikt voor mensen met een groot maar ook een beperkt budget.

overkapping

Kom kijken in de showroom

Voordat je besluit neemt om een overkapping of tuinkamer te nemen, wil je natuurlijk zien wat je koopt. In de showroom van Metalura kun je de verschillende modellen opgesteld zien staan, hierbij zie je welke materialen er worden gebruikt en de sfeer die je met een overkapping kunt bereiken. Heb je vragen betreft het bedrijf of de manier van werken dan kun je deze allemaal stellen. De experts staan voor je klaar om de mogelijkheden te vertellen die je met een veranda hebt. 

De details die er er toe doen

Een tuinkamer van Metalura is geschikt om zomer en winter gebruik van te maken, den glazen panelen die je eenvoudig open en dicht kunt doen zorgen hiervoor. In de winter is het mogelijk om gebruik te maken van verwarming, op deze manier maak je dat je ook in de winter comfortabel gebruik kunt maken van je uitbouw in de tuin. Met een tuinkamer heb je geen last van wind en regen want deze is namelijk waterdicht. Met led verlichting krijg je niet alleen een luxe uitstraling maar is de veranda geheel compleet.