De voordelen van een groot spanrek

Een grootvakstelling met grote overspanning stelt u in staat een groot aantal goederen op te slaan en is ideaal voor winkel- of industriële ruimtes. Dit type rekkensysteem is eenvoudig te installeren en neemt niet veel vloeroppervlak in beslag. Het is ook gemakkelijk aan te passen, waardoor het een perfecte keuze is voor bedrijven die langetermijnopslagoplossingen nodig hebben zonder het gedoe van het opnieuw ontwerpen van de ruimte. Deze stellingsystemen zijn ook verkrijgbaar in verschillende aanpasbare formaten, waaronder verstelbare en vaste balken. Een groot opbergrek heeft een capaciteit van maximaal 1500 pond per plank. Een rekkensysteem met brede overspanningen combineert vier basiscomponenten: staanders, balken en frames. Het is ook ongelooflijk veelzijdig en leent zich voor vrijwel elke situatie. Een hoogbouw kan profiteren van de brede rekken, waardoor het perfect geschikt is voor opslag in een achterkamer of magazijn.

Een grootvakstellings systeem

Een grootvakstellings systeem met grote overspanning is een kosteneffectieve, handige manier om een ​​magazijn te organiseren. In tegenstelling tot conventionele palletstellingen hebben deze constructies H-balken in plaats van gewalst staal. Deze balken zijn sterk genoeg om zelfs zware lasten te weerstaan, maar blijven toch stevig genoeg voor langdurige opslag. Ongeacht wat voor soort items u opslaat, een stellingsysteem met grote overspanning is een geweldige optie. Dit type industriële opslag is ook eenvoudig op te zetten en kan veel verschillende soorten lading in kleinere hoeveelheden opnemen. Breedvakstellingen kunnen opnieuw worden geconfigureerd om aan verschillende belastingseisen te voldoen.

Geschikt voor verschillende doeleinden

grootvakstelling systemen met grote overspanningen zijn geschikt voor verschillende doeleinden. Ze zijn geschikt voor zware en lichte artikelen, of ze kunnen een verscheidenheid aan eenheidsladingen accommoderen. Meestal worden ze gebruikt voor het opslaan van bulkartikelen, zoals kratten. Een reksysteem met brede overspanning is ideaal voor het opbergen van een reeks verschillende items en is ideaal voor een mobiele of statische omgeving. En omdat ze op elke hoogte kunnen worden geconfigureerd, kunt u planken op elke hoogte toevoegen zonder ze te hoeven verwijderen. De voordelen van lange overspanningen zijn legio.