Een bredere horizon met epoxy resin

Je creativiteit bereikt nieuwe mijlpalen wanneer je de mogelijkheden van epoxy resin begint te onderzoeken. Dit veelzijdige materiaal wordt veelal gebruik voor het afgieten van foto's of schilderen op canvas of dibond. Op deze wijze kunnen kunstvoorwerpen worden beschermd tegen beschadigingen, maar de epoxy resin kan ook bijdragen aan een uniek kunstproject op andere wijze. Kleine voorwerpen in epoxyhars gieten, bijvoorbeeld. Ook voor de wat meer pragmatische projecten kun je giethars kopen. Zo kun je de eettafel voorzien van een gladde, harde laag hars. Niet alleen wordt de tafel gemakkelijker schoon te maken, het harde epoxy resin materiaal biedt bescherming en laat het hout van de tafel een mooie, diepe kleur aannemen.

Giethars kopen voor je vloer

Op plaatsen waar al snel een kliederbende ontstaat door de werkzaamheden die plaatsvinden, kan de vloer wel een laag giethars gebruiken. Epoxy resin zorgt voor een egale laag op de vloer. Deze laag zorgt ervoor dat geknoeide vloeistoffen gemakkelijker zijn op te ruimen. Ook beschadigd de vloer minder snel wanneer zware objecten er op vallen. Op werkplaatsen zoals een autogarage, schilderatelier of de keuken van een restaurant kan een epoxy resin laag dus goud waard zijn! Giethars kopen voor je vloer levert prachtige voordelen op!

  • Geen nare geurtjes – De epoxy resin bevat geen oplosmiddelen en is geurneutraal.
  • Vloeit uit zichzelf waterpas – Door de natuurlijke vloei van giethars wordt het oppervlak mooi strak en glad.
  • Krimpt niet en zet niet uit – Tijdens het drogen en uitharden doet de epoxy hars niets onverwachts.
  • Giet meerdere lagen – Of je nu 1 laag of 30 lagen wilt gieten, er vormen zich geen zichtbare naden of lagen.
  • Combineer met pigment – Het is eenvoudig de hars te combineren met diverse soorten pigment voor verbluffend resultaat.
  • Houdt de oppervlakte veilig – De onderliggende lak, het hout of andere materialen blijven onaangetast. 
  • Waterbestendig – Door de epoxy resin komt geen druppel. De oppervlakte eronder is dus veilig voor waterschade.

Online bestellen

Door je epoxy resin online te bestellen profiteer je optimaal van scherpe prijzen, snelle levering en een uitstekend assortiment. Kies de juiste epoxy voor jouw project en lees voor het giethars kopen goed wat de mogelijkheden zijn. Of je nu een makkelijk schoon te maken keukenvloer wilt, je schilderij wilt ingieten of iets anders wilt knutselen, giethars online kopen bied je een scala van mogelijkheden! Kies simpelweg de beste epoxy voor het doel dat je voor ogen hebt. Een heldere gietepoxy voor het ingieten van voorwerpen of een laag op je tafelbladgieten. Giethars kopen voor grotere gietingen, wanneer je de vloer wilt voorzien van een stevige laag. Het is zelfs mogelijk een epoxy resin giethars te kopen die een UV-blocker bevat. Zo kan je ieder voorwerp beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon!