Een goede tip voor mooie meubels in Zutphen

onstein-meubelen-logo

Ik ging een aantal dagen geleden samen met mijn vriendin op het internet op zoek naar meubels Zutphen om een goede meubelzaak bij ons in de buurt te vinden dat mooie meubels aanbiedt. 


Terecht gekomen op de website van Onstein Meubelen 

Toen we op het internet op zoek gingen naar meubels Zutphen kregen we zeer veel zoekresultaten van erg vel verschillenden meubelzaken bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar had den vergeleken sprak ons de website van Onstein Meubelen ons het meeste aan. De website is namelijk erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over wat de meubelzaak belangrijk vindt en aan te bieden heeft. De informatie sprak mij persoonlijk erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan de showroom te brengen. 

meubelen-stofferen-onstein

Zeer uitgebreid en vriendelijk geholpen door een van de verkopers

In de winkel werden we erg vriendelijk en zeer uitgebreid geholpen door en van de verkopers. Nadat we uitgebreid advies hadden gekregen en een aantal meubels met elkaar hadden vergeleken besloten we om over te gaan tot een aantal aankopen. De meubels werden namelijk aangeboden voor een zeer voordelige prijs wat wij allebei erg aantrekkelijk vonden. Daarom zijn we ook erg tevreden over de meubels die we hebben gekocht bij Onstein Meubelen en raden we het bedrijf aan iedereen aan die op zoek is aan mooie meubels in de buurt van Zutphen.