Een snelgroeiende plant gezocht die sterk is?

Een mooie tuin die het gehele jaar door groen blijft willen we natuurlijk allemaal. Helemaal wanneer je vrijwel geen onderhoud hoeft te plegen aan jouw tuin. Dan moet jij wel rekening houden met het type plant dat je in de tuin wenst te plaatsen. Zo kan je bijvoorbeeld een Laurierhaag realiseren. Deze plant blijft het gehele jaar door groen en stevig! Ook in de winterperiode hoeft deze plant niet afgedekt te worden. 

Het is wel zo dat deze plant vrij snel groeit. Door hem twee keer per jaar te snoeien is het probleem verholpen en beschik jij over een prachtige haag. Overigens zijn er ook planten te vinden die je maar een keer per jaar hoeft te snoeien. Neem hiervoor maar eens een kijkje op de website van Haagplanten Heijnen!

Laurierhaag

Shoppen voor de beste kwaliteit

Een groene haag in je tuin plaatsen vergt tijd. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een haag te kopen welke al verder gegroeid is. Maar hoe mooi is het om te zien dat een Laurierhaag zijn eigen vorm krijgt in jouw tuin? Diverse afmetingen zijn hier verkrijgbaar. Bovendien worden de planten pas uit de grond gehaald nadat je een bestelling hebt geplaatst. Dit houdt in dat jouw planten altijd onwijs vers zijn! Met liefde gekweekt en niet te vergeten met passie geleverd. Neem gerust een kijkje in het assortiment en bestel hier jouw haag!