Emmers laten bedrukken, een origineel idee

Plastic bucket vector illustration of 3d realistic white container for mockup model of brand package with lid and handles for painting, putty or primers and food design

Balpennen, flesopeners, sweaters of petten… ze worden regelmatig bedrukt met een bedrijfslogo of logo van een vereniging. jammer genoeg belanden deze voorwerpen vaak in een lade of kast. Als je daarentegen kiest voor emmers laten bedrukken, dan heb je niet alleen een origineel idee, het is ook efficiënt en nuttig tegelijkertijd. Je kiest voor een mooie emmer en laat je er je logo op drukken. Het resultaat is dat het logo van je bedrijf, sportclub of vereniging overal gezien wordt. Een emmer wordt makkelijk meegenomen, wordt overal gebruikt en kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Wij geven jou hier alvast een aantal mogelijkheden voor als jij voor deze leuke vorm van publiciteit kiest.

Waarom zou je emmers laten drukken?

Zoals hierboven gezegd is dit een ideale manier om je bedrijf of club in de kijker te zetten. Je kunt de emmer bijvoorbeeld als relatiegeschenk geven op beurzen of bij speciale gelegenheden. Gebruik hem bijvoorbeeld als je een geschenkenpakket wilt samenstellen. Je stopt eenvoudig de verschillende producten in de emmer en pakt hem feestelijk in. Achteraf zal de krijger jouw emmer zeker gebruiken en daardoor maakt hij extra reclame voor jou. Uiteraard kun je zelf de emmers gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan bouwbedrijven of schoonmaakteams. Zij komen op verschillende locaties en dragen telkens het logo van je bedrijf mee.

Hoe pak je het aan om emmers te laten drukken?

Je hebt keuze tussen verschillende groottes van emmers: 12 of 20-22 liter bijvoorbeeld. Daarnaast bestaan er ook diverse frisse kleuren van emmers. Wil jij emmers laten bedrukken? Dan geven wij jou de raad om een mooi contrast te vormen tussen de kleur van de emmer en de kleur van je logo. Zo komt je logo nog meer tot zijn recht. Je doet eenvoudig je bestelling online. En als je wilt, krijg je eerst nog een proefdruk. Je stuurt je keuze door en korte tijd daarna worden je emmers geleverd op het adres dat jij verkiest. Emmers laten bedrukken is een zeer eenvoudige, makkelijke en vooral efficiënte manier om je logo in het oog te laten springen.