Flexibel werken vraagt om flexibele opslag van persoonlijke spullen

Bezuinigen is van groot belang om te zorgen dat bedrijven en scholen financieel gezond blijven. Het is dan ook niet verrassend dat veel bedrijven voor flexibele werkplekken. Zo kunnen meerdere werknemers samen doen van één werkplek, omdat ze in de praktijk nooit tegelijk op kantoor aanwezig zullen zijn. Dit is vaak het geval in een bedrijf waar veel parttimers werken. Maar een flexibele werkplek betekent ook dat je medewerkers geen vaste plek meer hebben om hun persoonlijke spullen op te bergen. Dat vraagt om een nieuwe oplossing.

Kluisjes voor op het werk

Niets is lastiger voor een medewerker dan de hele dag met zijn of haar spullen moeten rondlopen, omdat deze niet op een vaste plek gelegd kunnen worden. Of dit nu gaat om veelgebruikte mappen of documenten om de werkzaamheden goed te kunnen doen, of om een handtas of andere persoonlijke spullen. Het is fijn om een vaste plek te hebben waar je jouw spullen tijdelijk kunt opbergen, zonder dat iedereen er zomaar bij kan. Een grote kast zonder slot is dan ook niet altijd wenselijk om als opslag te gebruiken, want dan kan nog steeds iedereen bij de spullen bij. Daarom zijn er tegenwoordig ook kluisjes die op kantoren kunnen worden gebruikt. Net als vroeger op school krijgt iedereen zijn of haar eigen kluisje. Ideaal om zonder zorgen de meest belangrijke en persoonlijke spullen op te bergen. Zo raak je nooit iets kwijt en hoeft jouw medewerker ook niet elke dag alles mee naar huis te nemen met het risico dat het de volgende werkdag vergeten wordt om weer mee naar kantoor te nemen. 

Mooi om te zien

Naast het feit dat lockerkasten enorm handig en efficiënt zijn in het gebruik, wordt er ook steeds meer gelet op de uitstraling. Er zijn immers best wat kluisjes nodig om te zorgen dat alle medewerkers een eigen opslagruimte hebben. Dan is het dus ook belangrijk dat deze oplossing ook aansluit bij de uitstraling van je bedrijf. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een strakke, witte uitstraling, maar als de rest van jouw inrichting juist enorm kleurrijk is, dan is het fijner als de kluisjes ook in deze kleuren geleverd worden. En ook de vorm van de lockerkasten kun je zelf mee bepalen. Kies jij voor kubussen of wil je toch liever een rond design waardoor het wat speelser of moderner oogt? Er is tegenwoordig van alles mogelijk, zodat de kluisjes inderdaad een aanwinst zijn voor je bedrijf en voor de uitstraling.