Geen zorgen meer aan je hoofd

ontruimingen

Wanneer je te maken krijgt met ontruimingen komt er meer op je af dan je lief is, vaak denk je niet overal aan en op het eind blijf je nog met veel spullen zitten. Laminaat wat er nog uit moet, de trap is nog bekleedt en zo zijn er vele aspecten waar je rekening mee dient te houden. Wovia-ontruimingen.nl is gespecialiseerd om het ontzorgen bij het leeghalen van een woning, inpakken en vervoeren worden uit je handen genomen. Moeten er herstelwerkzaamheden worden gedaan is dit ook mogelijk.

ontruimingen

Groot of klein is allemaal mogelijk

Ontruimingen doen doet Wovia al jaren, of het nu een villa betreft of een kleine kamer in een appartementencomplex. Vooraf wordt er besproken wat er eventueel met de spullen moet gebeuren welke overblijven, voordat er wordt begonnen heb je nog de mogelijkheid om de waardevolle spullen of persoonlijke spullen uit het huis te halen. Het opslaan van interieur is ook mogelijk, op deze manier heb je de tijd om even na te denken wat je met het interieur wilt doen. Weet je al een bestemming dan zorgt Wovia dat de spullen op de plaats van bestemming komen.

Vooraf goede afspraken

Bij ontruimingen is communicatie erg belangrijk, niet alleen tijdens de werkzaamheden maar ook voor en na de klus. Vooraf wordt er goed besproken wat de werkzaamheden moeten zijn, en waar de spullen eventueel naartoe moeten worden gebracht. Je kunt de spullen ook laten veilen of schenken aan een goed doel, Wovia heeft namelijk een uitstekend netwerk met bedrijven waarmee zij samenwerken. Vraag naar de mogelijkheden wanneer je een afspraak hebt met het bedrijf.