Goedkope handdoeken borduren

handdoeken bedrukken

Vorige maand vroeg mijn baas me alles uit te zoeken over handdoeken borduren. Hij wou graag nieuwe handdoeken voor het hotel, zodat de gasten deze kunnen gebruiken tijdens het zwemmen, sporten of bezoek aan de spa. Ik ben online gaan zoeken en kwam uiteindelijk uit bij Maxilia. De vele mogelijkheden, lage prijs en snelle service gaven de doorslag!

handdoeken borduren

Duizend en 1 mogelijkheden

Toen ik op zoek ging vond ik belangrijk om handdoeken te borduren die van goede kwaliteit zijn. Wij willen onze gasten altijd de beste kwaliteit bieden en zijn daarom gegaan voor de beste kwaliteit, namelijk 520 gram per vierkante meter. Er zijn heel veel mogelijkheden dus ook voor een iets lagere kwaliteit kun je er zeker goed terecht. Degene die wij besteld hebben is er in veel kleuren, daardoor vonden wij de perfecte kleur voor bij ons logo. Omdat wij handdoeken voor verschillende doeleinden willen aanbieden aan onze gasten is het perfect dat er zoveel keus is in formaten. Kleine om mee te sporten of juiste grote om op te liggen bij het zwembad, ze hebben vrijwel alles.

handdoeken bedrukkenHet resultaat

We hebben onze bestelling net binnen gekregen en zijn er onwijs blij mee. Ze zijn de kwaliteit die we hadden gehoopt en misschien nog wel een stukje beter dan dat. Het geborduurde logo ziet eruit zoals we gehoopt hadden en wij verwachten dat we heel wat jaren met plezier van ze gebruik gaan maken. Ik zou Maxilia zeker aanraden bij iedereen die tegen een scherpe prijs mooie handdoeken wil hebben!