Hout in de badkamer

Bij een badkamer denk je waarschijnlijk niet per se aan houten meubels en accessoires. Water met hout is vaak geen goede combinatie en een badkamer is natuurlijk een vochtige plek. Toch is het erg goed mogelijk om hout in je badkamer te verwerken. Dit kun je op meerdere manieren aanpakken. Dus wil je graag een badkamer met houten accenten? Lees dit artikel en doe wat inspiratie op! 

Een houten vloer in de badkamer

Niet iedere houten vloer is geschikt voor in de badkamer. Toch bestaan er ook houtsoorten die je prima als vloer kunt leggen in deze ruimte. Daarnaast is het ook mogelijk om voor tegels te gaan met een houtpatroon. Daardoor lijkt het alsof je een houten vloer hebt, maar liggen er eigenlijk gewoon tegels op de grond.

Houten meubels in de badkamer

Uiteraard mogen ook houten badkamermeubels niet ontbreken in je badkamer. Neem vooral eens een kijkje op https://www.mastello.nl en ontdek wat er het beste in jouw badkamer past! Dit is natuurlijk afhankelijk van smaak, maar ook van hoe de rest van je badkamer eruitziet. Er zijn veel verschillende badkamermeubels waar je uit kunt kiezen. Van badkamerkast tot spiegel met houten rand; er zijn opties genoeg.

Houten accessoires

Net als in de rest van je huis is de boel niet compleet zonder accessoires. Ze geven je woning net dat beetje extra sfeer. Denk bijvoorbeeld aan houten zeepbakjes, een houten tandenborstelhouder of zelfs een houten badmat. En wat dacht je van een grote houten opbergmand? Je kunt er je baddoeken in kwijt, of badkamerspulletjes die anders rondslingeren door het huis.

Weet je niet zo goed waar je beginnen moet? Op het internet vind je veel verschillende afbeeldingen van badkamers met houten meubels en accessoires. Zo krijg je een beetje een idee van wat er allemaal mogelijk is.