Ik was opzoek naar goede windschermen

Windschermen

WindschermenMijn man heeft sinds kort een eigen café geopend. In de eerste maanden merkt hij dat hij zestig procent van zijn omzet te danken heeft aan klanten die een drankje komen nuttige. Waaronder dus de terras klanten deze klanten moet je dan ook tevreden stellen. Helaas verkreeg mijn man al in de eerste maanden vele klachten betreft de wind. De wind zorgden er namelijk voor dat het lunchen en een drankje nuttigen lastig werd gemaakt. Deze klachten wilde mijn man natuurlijk afhandelen hij wilde zijn klanten tevreden houden. Zodoende nam hij het besluit windschermen te gaan bestellen. Maar windschermen zijn tegenwoordig zeer prijzig. Vandaar dat hij opzoek ging naar de goedkoopste aanbieder!

Xterior

In deze vond hij Xterior!

Na een tijdje gezocht te hebben via het internet kwam mijn man terecht op de website van Xterior. Via deze website had hij vele mogelijkheden om producten aan te schaffen, waardoor zijn terras een boost kon krijgen. In verloop van tijd heeft mijn man een aantal terrasschermen, parasols en zonwering producten aangeschaft om de klanten in luxe te voorzien.

Kwaliteit

Een top terras!

Enkele dagen na bestelling werden al producten geleverd. Nu enkele weken later zijn alle klanten dan ook in luxe voorzien. Sinds de aanschaf van deze producten zijn er geen klachten meer binnen gekomen, maar juist complimenten. Vele klanten spraken lovend over onze service, klantvriendelijkheid en over de luxe. Vrijwel alle klanten zijn nu tevreden en daar is mijn man dan ook hartstikke blij mee. Opzoek naar terrasschermen, parasols of zonwering producten? Kijk dan even op de bovenstaande weblink!