Je keukenkastjes spuiten. Wat moet je weten?

Als jij je keuken een nieuwe uitstraling wilt geven dan kun je de keukenkastjes spuiten. Het wordt aangeraden om dit door een professioneel bedrijf te laten doen. Het laten spuiten van je keukenkastjes is een goedkope, eenvoudige en snelle oplossing om het uiterlijk van je keuken te veranderen. Als jij je keuken laat spuiten dan kun je ervoor kiezen om de kleur van je keuken aan te laten passen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de uitstraling van de lak te veranderen. Een hoogglans keuken kun je bijvoorbeeld laten veranderen in een matte uitstraling of andersom. Op deze manier kun je van je huidige keuken eenvoudig en goedkoop je droomkeuken maken!

Keukenkastjes spuiten: wat kost het ongeveer?

Het laten spuiten van je keuken is een goedkope oplossing om de uitstraling van je keuken flink te veranderen. Keukenkastjes spuiten is vaak tot 80% goedkoper dan het laten verbouwen van je keuken of het aanschaffen van een compleet nieuwe keuken! Maar hoeveel kost het nu eigenlijk om je keuken te laten spuiten? De prijs voor het spuiten van jouw keuken of keukenkastjes is afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Zo is het bedrijf dat je inhuurt om je keuken te spuiten een belangrijke factor. Daarnaast spelen ook de grootte van de keuken en het type verf dat je op je keuken wilt laten spuiten een belangrijke rol. Om een indicatie te geven: het spuiten van een kleine keuken zonder hoek kost gemiddeld tussen de 400 en 600 euro. Een keuken met hoek en iets meer kastjes kost rond de 650 en 900 euro. Als je exact wilt weten hoeveel het kost om je keuken te spuiten kun je een offerte aanvragen op bijvoorbeeld https://keukens-spuiten.nl/.

Keukenkastjes spuiten: hoe gaat dit in zijn werk?

Als je de kastjes van je keuken wilt laten spuiten dan zijn er enkele stappen nodig om dit proces te voltooien. Het keukenkastjes spuiten gebeurt vaak niet in je huis. De eerste stap is vaak het demonteren van de keukenkastjes om deze vervolgens te vervoeren naar de spuiterij. Vervolgens worden de keukenkastjes ontvet en schoongemaakt. Daarnaast worden ze geschuurd en gespoten. Ook een toplaag van hoogglans lak, matte lak of een andere lak wordt vervolgens aangebracht. Als laatste zal het bedrijf dat jouw keuken spuit ook de kastjes weer monteren in je keuken. Het gehele proces duurt, afhankelijk van de keuken en het bedrijf dat je inhuurt, vaak 7 tot 10 dagen.

Keukenkastjes spuiten: alles wat je moet weten vind je op https://keukens-spuiten.nl/

De bovenstaande informatie is de kerninformatie die je nodig hebt om te kijken of jij je keukenkastjes wilt laten spuiten. Als je meer informatie wilt over het laten spuiten van je keukenkastjes dan kun je meer informatie vinden op https://keukens-spuiten.nl/. Ook staan de medewerkers van dit bedrijf open voor alle vragen die jij hebt rondom het spuiten van je keukenkastjes. Daarnaast kan dit bedrijf professioneel jouw keuken spuiten in de gewenste kleur en de door jou gekozen lak!