Klepbanken passen in ieder interieur

U wilt iets toevoegen aan uw inrichting, maar niet iets standaard. U kijkt rond en komt erachter dat unieke meubels vaak flink aan de prijs kunnen zijn. Een prachtige leren bank, een enorme statige kast. Allemaal vrij duur. Maar heeft u wel eens de categorie klepbanken bekeken? U zult zien dat hier verrassend veel mooie meubels tussen staan. Een klepbank is niet alleen uniek en mooi, maar ook nog eens handig. Want, de naam verklapt het natuurlijk al: de bank heeft een klep die omhoog geklapt kan worden. Wanneer de zitting van de omhoog wordt geklapt dan wordt er een mooie opslagruimte zichtbaar. Hier kunnen bijvoorbeeld dekens worden opgeslagen of andere voorwerpen die graag uit het zicht wilt hebben.

Nog meer unieke meubels

Uiteraard is er nog veel meer mogelijk dan een klepbank. Deze zijn bijvoorbeeld mooi voor in de keuken. Wat nog meer prachtig zal staan in de keuken en wat een unieke look heeft is een verhoogde tafel. Deze tafels, ook wel bartafels genoemd, voegen een hoogte element toe aan het geheel. Hierdoor wordt er optimaal gebruik gemaakt van de verticale ruimte in de keuken. Om uw gasten plaats te kunnen laten nemen aan deze tafel heeft u barkrukken of verhoogde stoelen nodig. Deze zijn in verschillende soorten en stijlen te krijgen. Dnek bijvoorbeeld aan traditionele houten barkrukken zoals u ze kent uit de kroeg. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om hier wat meer budget aan te besteden en te kijken naar barkrukken in Chesterfield stijl. Deze statige barkrukken, doorgaans gemaakt van leer, passen perfect bij en hoge bartafel.

Nog meer chesterfield

Over chesterfield gesproken, deze meubels komen ook in allerlei soorten en maten. De met leer beklede meubels komen voor in de vorm van bijvoorbeeld een bank, fauteuils en stoelen. Zo kunt u een mooi geheel maken in 1 stijl.