Kunst in een veranderde wereld

Mensen worden al heel lang geïnspireerd door kunst. Wij zijn geïnspireerd door kunstenaars, en zij hebben ons geïnspireerd. Maar het feit dat een hele kunstwereld naar hier verhuisd is, windt de mensen op, en ze stellen er vragen over. Ze vragen zich af, “Wat betekent dit?” En de doorsnee burger is opgelucht als ze achter Betaalbare kunst voor in huis komen. Ze kunnen naar beneden komen en genieten van de show. Mensen kunnen dit kunstwerk waarderen, maar het is een stuk openhartiger en eerlijker. En dat is wat de kunstwereld altijd nodig heeft gehad, eerlijke expressie. Het hoeft niet pretentieus te zijn.

Zelf de grootste kunstenaars moeten slapen

Nadat hun kunst is tentoongesteld, zegt Kusama dat ze naar huis gaat en twee uur lang een dutje doet. Kusama zegt dat ze altijd al kunstenaar wilde worden, en dat ze ook ambities had om danseres te worden, dus het laatste moment van haar kunsttentoonstelling zal het moment zijn waarop ze een dutje doet. Zo komen er weer nieuwe Origineel cadeau voor afscheid collega kopen op de markt.

Dit gaat over de vrijheid van expressie van kunst. Het gaat over de vrijheid van expressie in het hele rijk. Ik had een discussie met een dansgroep. Ze kwamen naar mijn show kijken. Ze legden uit hoe dans over inspiratie gaat, over het gebruik van emoties, en dit concept van inspiratie. Het is ook terug te zien in beeldhouwkunst, dit kan je ook bronzen beeldhouwwerk veilig online kopen tegenwoordig. En ik denk dat wat kunst nu nodig heeft inspiratie is. Het heeft inspiratie nodig om te weten dat het anderen kan inspireren. Dat is waarom ik mijn show heb.

De origine van het recentste wwerk

Het begon allemaal met de artiest die een bad nam. Dit vertaalde zich in een nieuwe tentoonstelling in het Kusama in het Art Museum van Los Angeles County: “Een nieuwe kijk op een goed geleefd leven” William D. Kusama, auteur van “The Art of Yayoi Kusama” Sprekers bij de inwijding van de Yayoi Kusama spraken over tuinsculpturen kopen omdat ze zulke mooie maakt. Hiroshi Kawakami, een universitaire hoofddocent kunst en fotografie aan de University of Southern California merkte op dat Kusama met “A New Look at a Life Well-Lived”  ze er zelf erg geinspireerd er van raakte “Ik kijk altijd naar de ander, en ik kan naar andere dingen kijken om mijn innerlijke zelf te vinden”.