Makelaars Groningen inschakelen bij koop

keukenzaak heerhugowaard

Wil je jouw huis te koop zetten? Dan moet je erover nadenken of je jouw huis te koop zet met of zonder een makelaar in te schakelen. Zeker nu, want de huizen zijn al verkocht nog voor ze op het internet verschijnen. En een makelaar inschakelen kost geld. Dat is één van de redenen waarom mensen op dit moment denken dat ze het wel zonder makelaar kunnen. Maar is dat nu wel zo verstandig? Hoe vaak verkoop je nu een huis? Het inschakelen van Makelaars Groningen is een goed besluit. Ze helpen je niet alleen om je huis te verkopen tegen het beste bod. Ze helpen ook met de complete afwikkeling van de verkoop van je huis. Als je Makelaars Groningen inschakelt als verkoopmakelaar dan nemen ze je alle werkzaamheden die te maken hebben met de verkoop uit handen. Van promoten tot overdracht.

Ook bij de aankoop van een woning kun je hulp gebruiken

Ben je op zoek naar een woning dan kun je in deze tijd al helemaal wat extra hulp gebruiken. Nog voor een woning goed en wel op de markt komt is deze al verkocht, vaak ook tegen een forse overwaarde. Hoe kom je zover dat je mee kunt bieden. En wat is dan een reëel bod? Wanneer je een aankoop makelaar inschakelt van Makelaars Groningen, kun je een zoekopdracht plaatsen. Hierbij kun je jouw wensen (eisen) aangeven die worden ingevoerd in een speciaal systeem van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Bij de NVM zijn zeker 3500 makelaars uit 2200 makelaarskantoren aangesloten. Door de juiste invoer zorgt het systeem ervoor dat je als een van de eerste weet dat er een woning in de verkoop komt. Je bent niet verplicht om dit huis te bezichtigen of te kopen.

Wil je je woning laten taxeren door Makelaars Groningen?

Ben je van plan je huis te verkopen of wil verbouwen en heb je daarvoor een extra hypotheek nodig? Dan kan Makelaars Groningen jouw woning taxeren. De bank heeft een door het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) gevalideerd (goedgekeurd) taxatierapport nodig. Alleen makelaars die bij het NWWI zijn aangesloten mogen zo’n taxatierapport maken. Een taxatierapport is niets minder dan een rapport waarbij de waardebepaling van jouw huis wordt beschreven. De belangrijkste details van de woning, het perceel en de omgeving bepalen de waarde van jouw woning. Je hebt een taxatierapport nodig als je:

·         Het huis wil verkopen

·         Een huis wil kopen

·         Een hypotheek wil verhogen of oversluiten

·         Gaat scheiden en de waarde van de woning wil weten

·         WOZ-bezwaar gaat indienen

Een taxateur van Makelaars Groningen taxeert bij een bezoek, bekijkt alles grondig en maakt de benodigde foto’s.

Makelaars voor iedereen

Het maakt niet uit of je jouw huis wil verkopen of een huis of appartement wil kopen. Zelfs voor taxaties kun je altijd terecht bij Makelaars Groningen. Het gespecialiseerde team van Makelaars Groningen zal alles uit de kast halen om je bij te staan bij de verkoop of aankoop van jouw huis. Zelfs in deze tijd van een tamelijk overspannen woningmarkt staan deze professionals van Namaco-groningen.nl ‘dag en nacht’ voor je klaar.