Nieuw Atlantis: zwembad ingraven

zwembad ingraven

zwembad ingravenMijn man en ik zijn nu alweer een tijdje eigenaar van een prachtig vrijstaand huis. Ook hebben wij de beschikking over een prachtige en grote achtertuin. Helaas was het grootste gedeelte van onze achtertuin leeg, dit deel werd bedekt door gras. Zodoende ben ik gaan nadenken over een mogelijkheid, hoe ik deze leegte kon gaan opvullen? Het antwoordt vond ik al vrij snel in zwembad ingraven. Maar natuurlijk moest ik eerst nog maar eens een gespecialiseerd bedrijf zien te vinden op het gebied van zwembad ingraven.  Zodoende kwam ik terecht op de website van Nieuw Atlantis.

Via deze website had ik de mogelijkheid om te kiezen uit vele verschillende zwembaden. Ook had ik bij de Nieuw Atlantis de mogelijkheid om een eigen ontwerp te maken voor het zwembad. Dit vond ik een zeer interessante optie want zo kon ik een zwembad laten bouwen geheel naar mijn wensen!

Kwaliteit

Top zwembad

Na zo’n drie dagen bezig te zijn geweest met het ontwerp was deze eindelijk klaar. Ik stuurde het ontwerp op naar Nieuw Atlantis, in dit ontwerp stonden mijn eisen en de maten voor de grootte van het zwembad. Aan de hand van dit ontwerp werd mijn vrijblijvende offerte opgestuurd. Deze ondertekende ik en van het een kwam het ander.

Nu een aantal weken later kan ik u vertellen dat het een top zwembad is geworden. De lege ruimte in onze achtertuin is op gevuld met een prachtig zwembad, waar wij zomers heerlijk gebruik van kunnen maken!

Zwembaden