Opbouw pakketbrievenbussen voor bedrijven

Heb jij een eigen bedrijf? Dan ontvang je waarschijnlijk vaak pakketjes. Het kan zijn dat jij een zelfstandige bent die onderdelen inkoopt of dat jij medewerkers hebt die jij graag de mogelijkheid wilt bieden om pakketjes op het werk te laten bezorgen. Hoe dan ook, die pakketjes moeten worden aangenomen. Het kan ook anders. Kies voor opbouw pakketbrievenbussen als jij weinig op de zaak bent of als jij jouw receptie wilt ontlasten.

Wat zijn opbouw pakketbrievenbussen?

Opbouw pakketbrievenbussen hang jij aan jouw gevel. De bezorger kan jouw pakketten bezorgen zonder dat jij aanwezig hoeft te zijn op de zaak. Ontlast jouw receptie door het plaatsen van één of meerdere pakketbrievenbussen. Dit is duurzaam, want jij mist nooit meer een pakket en hoeft ze nooit meer op te halen bij het postkantoor. Dit bespaart jou en de bezorger tijd en energie. Geef jouw bedrijfspand een upgrade met een mooie zelfontworpen pakketbrievenbus of een hele muur van pakketbrievenbussen. Je kunt bijvoorbeeld voor al jouw medewerkers een kleine pakketbrievenbus plaatsen, maar ook is het mogelijk om één grote pakketbrievenbus te plaatsen voor alle pakketjes, of deze nu jouw inkoop betreffen of pakketjes voor jouw medewerkers.

Welke voordelen hebben opbouw pakketbrievenbussen?

Opbouw pakketbrievenbussen zijn duurzaam. Jij hoeft nooit meer op de zaak te zijn om te wachten op een pakketje. Bezoek gerust een hele dag jouw klanten, want jouw pakketjes worden netjes en veilig bezorgd.

Opbouw pakketbrievenbussen zijn veilig. Ze zijn zo gemaakt dat deze niet door derden kunnen worden geopend. De bezorger kan er iets in deponeren en jij kunt erbij met een sleutel of een code. Onbevoegden hebben dus geen kans.

Opbouw pakketbrievenbussen zijn er in verschillende formaten. Kies wat bij jouw bedrijf past, bijvoorbeeld één of meerdere kleine opbouw pakketbrievenbussen. Een hele grote is natuurlijk ook mogelijk.

Jouw bedrijfspand krijgt een opvallende upgrade. Opbouw pakketbrievenbussen hebben een strak design en je kunt ze zelf ontwerpen door er jouw bedrijfsnaam of huisnummer op te zetten.

Hoe zien opbouw pakketbrievenbussen eruit?

Opbouw pakketbrievenbussen zijn beschikbaar in verschillende materialen, kleuren en formaten. Ze zijn gemaakt van natuursteen, gegalvaniseerd staal of roestvrij aluminium. De beste optie is roestvrij alluminium omdat dit licht is en tegen weer en wind kan.

Kies een opbouw pakketbrievenbus in de kleurstijl van jouw bedrijf en zet er bijvoorbeeld jouw bedrijfsnaam en huisnummer op. Zo valt het pand goed op voor zowel klanten als de bezorger.

Er zijn vele formaten opbouw pakketbrievenbussen beschikbaar uiteenlopend van klein tot extra groot. Zo vind je zeker iets dat bij jouw bedrijf past. Maak bijvoorbeeld een hele muur van pakketbrievenbussen voor al jouw medewerkers. Kies dan voor de wat kleinere soort. Je kunt natuurlijk ook een extra grote opbouw pakketbrievenbus kiezen voor al jouw pakketten. Dit is vooral makkelijk als jij zelfstandig ondernemer bent.

Sluitsystemen

Opbouw pakketbrievenbussen zijn verkrijgbaar met verschillende sluitsystemen. Je kunt kiezen voor een valklep systeem, drukknop systeem, digitaal cijferslot of een pakketbrievenbus met video deurbel. Jij kunt op afstand de opbouw pakketbrievenbus ontgrendelen zodra de bezorger aanbelt met jouw pakket.