Perfect voor een eenpersoonsbed

matras 70x190

Bij een tweepersoonsbed kun je ervoor kiezen om een matras te nemen, of gebruik te maken van twee matrassen. Een matras 70×190 is geschikt om te gebruiken in een tweepersoonsbed, voordeel ervan is dat zowel jij als je partner zelf kunnen kiezen wat de eigenschappen moeten zijn. Houd jij van lekker stevig, en je partner van comfortabel zacht is dit geen enkel probleem. Beide matrassen zijn van dezelfde kwaliteit om je een goede nachtrust te kunnen garanderen. 

matras 70x190

Geen dure winkels en verkopers

De prijzen van een matras 70×190 kan laag worden gehouden omdat bij perfecthomeshop.eu geen dure verkopers en winkels zijn die betaald moeten worden. Het geld wat bespaard wordt, zorgt voor voordelige prijzen van de producten. Heb je vragen over een matras of een ander artikel, kun je bij de klantenservice terecht die al je vragen beantwoordt. Heb je een artikel besteld, wordt deze direct vanuit de productie of het magazijn bij je thuisbezorgd. Deze wijze van werken is voor iedereen voordelig, voor de webshop en voor alle klanten.

Vier belangrijke kenmerken

Bij een matras zijn vier kenmerken belangrijk om een goede nachtrust te kunnen garanderen, temperatuur, comfort, duurzaamheid en ondersteuning. Een matras moet niet alleen goed ondersteunen, maar ook de juiste temperatuur hebben. Het is niet de bedoeling dat je op een warme zomerdag licht te zweten in je bed, luchtcirculatie is hierbij van groot belang. Alle matrassen bij perfecthomeshop.eu geven je de nachtrust die je nodig hebt na een drukke dag, om weer helemaal tot rust te komen.