Privé en zakelijk

Droogbloemen webshop

Mocht je zo gek zijn op droogbloemen dat alleen voor thuis bestellen niet meer genoeg is, of heb je een bedrijf wat graag grote hoeveelheden droogbloemen in wil kopen, dan is het handig om te kijken naar een groothandel. Hier kun je in grote hoeveelheden droogbloemen kopen. Ook als kleinere winkelier is het mogelijk om bij de groothandel droogbloemen te bestellen. Bij Floralkings is het namelijk zo dat er een minimumbedrag van 50 euro nodig is om klant te worden van de groothandel. Zo hoef je geen enorme kosten te maken of heel veel in te kopen om gebruik te kunnen maken van deze service. Ook voor vazen en potten kun je hier terecht!

Groot assortiment

De groothandel biedt een wijd assortiment aan voor zowel droogbloemen als grassen en pluimen. Aangezien de droogbloemen voor een langere tijd goed blijven is het kopen via de webshop of via de groothandel een goede investering, zo kan je vaak afwisselen en zelfs bloemen hergebruiken in andere boeketten. Pluimen, grassen en haversoorten blijven soms zelfs tot een jaar of 3 goed. Kan je nagaan hoeveel plezier je uit zo’n bestelling haalt! Zelfs de bloemen die nog niet aangeboden zijn via de website kan je aanvragen als je gebruik maakt van de webshop. Is het gewenste soort niet te vinden, dan kan er altijd worden gezocht naar een vergelijkbare soort. Zo kan je altijd droogbloemen kopen.

Voor iedereen

Als je gebruik wil maken van de services van Floralkings voor jouw eigen bedrijf/webshop, dan is dit ook mogelijk. Er zijn een hoop verschillende programma’s en manieren waarmee je dit kan doen. Zo kunnen klanten via jouw webshop de mooie en veelzijdige producten van Floralkings aanschaffen. Op de website van Floralkings staat hiervoor meer informatie en kan je uitzoeken welk programma het beste bij jouw webshop past. Zo kunnen meer mensen gebruik maken en lang genieten van prachtige droogbloemen en boeketten.