Richmond Interiors: luxe voor iedereen

Ben jij momenteel op zoek naar nieuwe meubels voor in je huis? Hou jij van items van pure luxe en elegantie? Dan is Richmond Interiors wat je zoekt! Dit is een groothandel gespecialiseerd in luxe meubels en accessoires. Ook kun je gelukkig als particulier terecht in een van hun showrooms. Door te reizen naar diverse landen en internationale beurzen te bezoeken, blijven zij altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Zo blijft hun collectie altijd actueel en weten zij precies wat jij zoekt. 

De collectie van Richmond Interiors

De Richmond Interiors collectie is niet alleen luxe op het gebied van kwaliteit, maar ook van kwantiteit. Het is enorm uitgebreid. Van meubelstukken, zoals banken, bedden en kasten tot woon accessoires. Denk hierbij aan vloerkleden, kandelaars, kussens of zelfs klokken. Uiteraard in een luxe en bijzonder jasje. De items uit hun collectie vallen namelijk op door hun vorm, kleur of materiaal. Ooit nagedacht over een roze velvet stoel? Nee? Nou, hier zijn ze verkrijgbaar! Droom jij van een zwart bureau met gouden elementen? Maar heb je het nog niet kunnen vinden? Richmond Interiors heeft ze! Hou jij van stukken die een statement maken? Kies dan voor hun wandlamp met gouden slang versiering. Het is wel duidelijk dat je hier terecht kunt voor meubels en accessoires die je huis uniek maken.

Online inspiratie opdoen

Niet hebben ze alleen een uitgebreide en unieke collectie, ook kun je hier terecht om inspiratie op te doen. Dit kan in een van de showrooms of vanuit je luie stoel! Ze hebben namelijk een blog waar ze de nieuwste collecties en interieurtrends bespreken. Wist je bijvoorbeeld dat de white bouclé stof een comeback aan het maken is? Uiteraard maak jij zelf altijd de keuze, maar het kan geen kwaad om wat inspiratie op te doen. Toch?

Richmond Interiors outlet

Nu ben je misschien wel helemaal enthousiast geraakt. Heel goed te begrijpen! Dan is het natuurlijk ook interessant om te weten waar je dan terecht kan. Zo zijn er officiële Richmond Interiors dealers die outlet modellen tegen een scherpe korting mogen aanbieden. De kortingen kunnen echt hoog oplopen! 

Hoe is dit mogelijk? De modellen hebben voorheen in de showroom gestaan en moeten worden vervangen. De showroom moet immers up to date blijven met hun collecties. En deze modellen moeten dus een nieuwe bestemming vinden. Daarom gaan ze naar de outlets toe. Dat ze goedkoper zijn, betekent trouwens niet dat de kwaliteit minder goed is. Integendeel: het zijn nog kwalitatief goede meubels! Als je dus een Richmond Interiors stuk in je huis wil hebben, is het dus zeker waard om een bezoekje te brengen aan zo’n outlet. Wil je toch liever het nieuwste hebben? Dan kun je uiteraard naar een van de Richmond verkooppunten gaan.  

Bestel jouw nieuwe meubels bij de Ruijtermeubel, de woonwinkel op woonboulevard Cruquius.