Unieke dakrand van het merk Swish

dakrand

DakbewerkingWanneer jij een nieuw huis hebt gekocht en hier waarde aan wilt toevoegen dan kan dit op verschillende manieren. Een van die manieren ga ik het vandaag over hebben in dit artikel. Ik ga jullie namelijk informatie geven over het plaatsen van een dakrand. Nu zullen sommige van jullie niet weten wat een volschuim dakrand is, vandaar dit artikel. Het is namelijk een soort van afvoersysteem alleen dan meer als een dakgoot. Omdat het misschien alsnog onduidelijk is, zal ik hier een afbeelding van in bij zetten. Ook heb ik een goede adresje voor jullie om zo’n rand aan te schaffen. Deze firma heeft NPI en levert alles op gebied van dakbewerking. Ik heb hen gevonden omdat ik zelf op zoek was naar een nieuwe vlonderplank. Echter wil ik het in dit artikel alleen bewerking tot dakranden.

dakrand

De dakranden die npibv.eu levert zijn van het merk Swish. Zij leveren overigens ook nog andere zaken zoals bekleding aan van dakranden, boeiboorden en windveren voor zowel nieuwbouw- als renovatietoepassingen.

Ideaal voor het dak thuis

Doordat het zowel licht van gewicht is als montage, maakt dit het ideaal om zelf te monteren. Ook omdat het een massieve uitvoering is kun je het eenvoudig monteren. Verder zijn ze erg makkelijk in onderhoud en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.

Doordat de dakrandpanelen van Swish een uniek ophangsysteem hebben hoef je geen monteur in te schakelen. Alles kun je zelf doen in drie eenvoudige stappen. Deze staat op de beschrijving die je mee geleverd krijgt. Het gewicht wordt opgevangen door de panelen en hiermee komt het altijd waterpas te hangen. Dit bespaard natuurlijk een hoop tijd en moeite.

swish dakranden