Unieke dragers voor en plank

leren plankdragers

Wil je eens iets anders om planken te bevestigen aan de muur in plaats van die saaie systemen die er zijn? Met leren plankdragers heb je een uniek systeem, welke er ook nog eens erg leuk uitziet aan de muur. Of je nu een klassiek of modern interieur hebt, de dragers passen overal bij en geven een erg leuke uitstraling. Door het grote aanbod in kleuren, heb je voldoende keus om te combineren met je interieur. Het leer wat is gebruikt is afkomstig uit Nederland.

Betrouwbaar om op te hangen

Met leren plankdragers ben je er ook zeker van dat je een stevige drager hebt, je kunt de plank maar liefst belasten tot 20 kg. De lengte van de drager kun je in de webshop zelf kiezen, weet je niet wat je nodig hebt dan vind je informatie op de website van leren-handgreep.nl. Bij het ophangen van de leren dragers, kun je ook de keus maken met decoratieve schroeven om het geheel nog mooier te maken aan de wand. 

Compleet pakket met plank

Wil je zeker weten dat je direct een plank hebt die bij de leren plankdragers past, kun je in de webshop een compleet pakket kopen. Hierbij is direct een bijpassende plank aanwezig, zodat je er direct van kunt genieten op de muur. Maar wanneer je zelf een plank wilt kopen kies je gewoon in de webshop voor twee plankdragers van de goede lengte, om de plank die je wilt kopen te bevestigen aan de muur.