Waarom een boeket rozen?

Een rozenboeket online bestellen en versturen. In alle kleuren, maten en vormen. Met rozen van 1 kleur of een boeket van meerdere verschillende kleuren. Van 10 rozen tot en met 1001 rozen. Voor elke gelegenheid, of het nou een verjaardag is of zomaar. Kun je elkaar bijvoorbeeld nu niet zien, maar wil je laten weten dat je toch aan hem/haar denkt? Stuur een boeket bloemen en zeg het via de bloemen! Waar houd je rekening mee en hoe zoek je het juiste boeket uit voor de ontvanger of voor jezelf?

Rozen zijn in gemengde boeketten vaak de eerste bloemen die haar kop zullen laten hangen. Waarom? Omdat de verschillende bloemen bacteriën bij zich dragen, die elkaar besmetten en daar zijn rozen erg gevoelig voor. Als je rozen wilt geven, kun je het beste een boeket versturen dat alleen rozen bevat. Je zult zien dat de rozen dan erg lang op de vaas kunnen blijven staan. Rozen zijn erg sterke bloemen, mits ze niet besmet worden door de bacteriën van andere bloemen.

Welk rozenboeket kies je?

Boeketten in een enkele kleur of meerdere verschillende kleuren? Vraag jezelf af wat het mooiste zou zijn in het interieur van de ontvanger, of van welke kleur(en) de ontvanger houdt. Is het interieur van de ontvanger druk of juist heel strak en modern? Houdt de ontvanger van de rozen van rustig, modern, speels, kleurrijk etc.? Dan zijn er ook nog boeketten met gipskruid, eucalyptus, thlaspi en panicum. Ook daarvan wordt een boeket speels en levendig. Boeketten met gipskruid zijn erg populair, maar ook is eucalyptus erg geliefd.

Geef een persoonlijk cadeau

Ben je op zoek naar een cadeau voor een speciale gelegenheid? Een bruiloft, voor een zieke vriend(in), om excuses aan te bieden of een verjaardag. Het belangrijkst is dat het past bij de ontvanger. Maak het cadeau persoonlijk door te kiezen voor een bepaalde kleur, een specifiek aantal rozen of een extra geschenk bij je rozen! Stuur een rozenboeket als persoonlijk cadeau om iemand te verrassen.