Wat kenmerkt deze panelen?

Een eiken paneel is, zoals de naam al doet vermoeden, een paneel van eikenhout. Het is een hardhout, eiken hebben een dichtheid tussen 0,75 en 0,85 g/cm3, met een dichtheid groter dan één ton per kubieke meter. Het is erg zwaar, erg resistent en erg hard. Eik is bovendien het hardste en meest duurzame hout van Nederland. De duurzaamheid is bijna onbeperkt wanneer het wordt ondergedompeld.

Eiken paneel op maat gemaakt voor een prachtig design!

Het is ideaal voor vele toepassingen in de timmer- of meubelmakerij (vervaardiging van meubels, werkbladen, houten tafels, houten trappen…) Tijdloos en eigentijds, het is zeer goed bestand tegen schokken en vocht. Dit massief hout is niet bang voor condensatie of omgevingsvochtigheid in woonruimten. Het is de garantie voor solide en warme armaturen. Eik, dat vaak wordt gebruikt voor alledaagse meubels, weerstaat op elegante wijze alle eisen, of het nu gaat om een ​​bureau, een kast, een plank of een badkamerkast. Al uw wensen voor het decoreren van eiken meubelen zullen worden vervuld met de veelheid aan mogelijkheden die deze eiken panelen bieden tot aan de uitsparing. U kunt uw eiken dienbladen op maat maken in massief hout van hoge kwaliteit om u een resultaat te garanderen dat aan jij verwachtingen voldoet.

Wat is de meest voorkomende en bruikbare case?

Het verlijmd gelamineerde eiken paneel is opgebouwd uit meerdere massief houten latten, verlijmd en butted (meerdere vingerverbindingen, enkel zichtbaar aan de randen). Dit fabricageproces resulteert in massief houten panelen van groot formaat met een eigentijds design, hoge stabiliteit en verhoogde sterkte. Gelijmd gelamineerd eikenhout wordt over het algemeen gebruikt in binnenafwerking, werkbladen, meubels. Dit ruwe product heeft voor gebruik een geschikte topcoat nodig.

Kies voor deze producten voor mooi interieurmeubilair en duurzaam en authentiek meubilair.