Wat te doen bij een onbetaalde factuur

Logo-Online-IncassoBeste lezers, ik ga vandaag over een ander onderwerp schrijven die jullie normaal van mij gewend zijn. Om een breder publiek aan te trekken wil ik vandaag een financieel aspect behandelen. Ik ga het vandaag hebben over incasso. Nu hebben de meeste mensen hier een negatief beeld over. Persoonlijk vindt ik dit onterecht. Het komt nog steeds voor dat er wanbetalers zijn in Nederland, ik vindt dat als je iets koopt je het netjes moet betalen. Ik vind het vooral sneu voor die ondernemers die hun geld gewoon niet krijgen. Vandaar dat ik diegene vandaag een handje ga helpen. Ik heb voor deze mensen dan ook een echte aanrader. Voor een onbetaalde factuur kun je het beste de diensten van online-incasso.nl inschakelen. Zelf heb ik een vriend van zijn eigen bedrijf die hier heel vaak gebruik van maakt. Vooral ook omdat dit incassobureau erg professioneel is en het geld altijd bij de wanbetaler krijgt.

Gratis-aanmelden-300x66

Incasso op zijn best

Beste-Online-Incasso-2014-klDie vriend van maakt dus regelmatig gebruik van online-incasso.nl. Elke keer wanneer hij een onbetaalde factuur heeft probeert hij dit eerst zo vriendelijk mogelijk op te losse. Hij neemt zelf contact met de wanbetaler op om te vragen wat er aan de hand is. Pas wanneer die personen gaan liegen en het betalen steeds achterwege laten schakelt hij de incasso in. Ik ben ook geïnspireerd door de verhalen van hem en wil jullie ondernemers deze tip dan ook graag meegeven. Mij lijkt het ondernemen als moeilijk genoeg, vooral als je dan ook nog eens kosten maakt voor iemand die het vervolgens niet terug betaald. Dus wees vanaf nu slim en doe hetzelfde.