Wat zijn de voordelen van een bouwpakket trap?

voordelen bouwpakket trap

Heb je al eens overwogen om een bouwpakket trap aan te schaffen? Een bouwpakket trap biedt verschillende voordelen ten opzichte van een klassieke trap, welke door een monteur geplaatst dient te worden. Zelf een bouwpakket trap in elkaar zetten is niet alleen leuk, maar levert bijvoorbeeld ook een forse besparing op. Je betaalt niets voor de montage hiervan! De lagere kosten zijn niet de enige reden om voor een bouwpakket trap te kiezen. Op deze pagina vind je ook diverse andere voordelen van deze modellen trappen. 

#1: snel een nieuwe trap in huis

Naast het feit dat een bouwpakket trap relatief goedkoop is, kun je deze al binnen enkele werkdagen plaatsen. Daar waar je bij een klassieke trap afhankelijk bent van de planning van een monteur. Vaak duurt het al snel meerdere weken, alvorens de montage kan worden ingepland. Bijzonder vervelend, wanneer je de trap al op korte termijn nodig hebt! 

#2: keuze uit verschillende soorten trappen

Een ander voordeel van een bouwpakket trap is het feit, dat je de keuze hebt uit een breed scala aan modellen trappen. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen een vlizotrap als opgang naar een zolderruimte en een moderne steektrap richting een hoogslaper. Het voordeel van deze trappen is overigens niet alleen dat je ze snel en eenvoudig kunt plaatsen. Ze nemen ook nog eens ontzettend weinig ruimte in binnen je kamers. 

#3: bouwpakket trap eenvoudig zelf afwerken 

Tot slot biedt een bouwpakket trap het voordeel, dat je deze zelf af kunt werken. Je zaagt de trap eenvoudig op maat, voorziet deze indien gewenst van een trapleuning, enzovoorts. Kleine beschadigingen schuur je op, waarna je de trap opnieuw lakt. Dat doe je ook, wanneer je uitgekeken bent op de kleur van de houten trap. Voor welk type bouwpakket trap kies jij? Ga naar Houtcompleet.nl voor een breed assortiment trappen die als bouwpakket geleverd worden.