Wil jij spiegels op maat laten maken?

Spiegels op maat zijn ideaal als je wilt dat een spiegel perfect past in jouw badkamer, slaapkamer, woonkamer of waar dan ook maar! Natuurlijk kun je ook altijd kiezen voor de standaard exemplaren, deze zijn immers in diverse woonwinkels en bouwzaken gewoon te krijgen. Maar spiegels op maat hebben als voordeel dat ze precies de juiste afmetingen hebben. En dat kan normaal gesproken best lastig zijn om te vinden. Vaak zijn de standaard afmetingen net iets te klein of te groot voor de ruimte waar jij ze op wilt hangen. Ben jij op zoek naar maatwerk op dit gebied, ga dan naar glasgigant!

Waarom spiegels op maat?

Een spiegel is altijd handig om te hebben om jezelf te kunnen zien. Je kunt zo controleren of:

  • je haar goed zit
  • je niets tussen je tanden hebt zitten
  • je kleding mooi bij elkaar past en je goed staat

Daar heb je in principe natuurlijk geen spiegels op maat voor nodig, dat kun je met allerlei standaard exemplaren ook heel goed doen. Het voordeel van maatwerk is echter dat je zeker weet dat jij jezelf er goed in kunt zien. Vooral voor het controleren van je kleding is het van belang dat jij je hele spiegelbeeld kunt zien en niet alleen maar een deel van je lichaam. Kies je voor spiegels op maat, dan kun je kiezen voor een formaat dat groot genoeg is om jouw hele lichaam te reflecteren, van kop tot teen. En dat zonder dat je vele meters afstand hoeft te nemen. Want als er veel afstand zit tussen jou en de spiegel, dan zie je jouw spiegelbeeld immers ook weer minder in detail. Zo valt er dus zeker wat te zeggen voor het laten maken van spiegels op maat!

Toevoeging voor je interieur

Een spiegel is niet alleen maar handig als middel om jezelf te kunnen bekijken, het is ook een goede toevoeging voor je interieur. Je kunt je woonkamer bijvoorbeeld wat groter doen lijken door spiegels op maat op te hangen. Door de reflectie ontstaat er de illusie van een ruimte die groter is dan deze in werkelijkheid is. Voor kleinere ruimtes kan dit dan ook een handig hulpmiddel zijn voor een wat ruimtelijker gevoel. Wat de reden ook is waarom jij op zoek bent naar een spiegel, bij glasgigant kun je altijd geschikt maatwerk op dit gebied krijgen. Zij bieden bovendien niet alleen alle vrijheid wat betreft de afmetingen van het spiegeloppervlak, je kunt bij hen ook spiegels op maat krijgen in verschillende kleuren. De toplaag van een spiegel bestaat altijd uit glas en in de meeste gevallen is dit gewoon doorzichtig glas. Maar zij maken ook varianten waarbij een klein beetje kleur aan het glas is toegevoegd. Zo bieden ze de mogelijkheid van een brons tint en een grijze tint, naast de standaard zilveren tint. Naast mogelijkheden wat betreft kleur, kun je bij hen ook kiezen ook verschillende diktes, van drie, vier of zes millimeter. Bij glasgigant kun je dus wat verschillende factoren betreft spiegels op maat bestellen. Zo heb je zeker een spiegel die volkomen past bij jouw smaak en interieur!