Wilt u vandaag nog een rolpoort kopen?

Toen wij ons huis zes jaar geleden kochten spraken we af dat we bij de eerste de beste financiële mogelijkheid onze garage kanteldeur te vervangen voor een rolpoort garagedeur. Dit is veel makkelijker en je hoeft geen kracht meer te zetten bij het openen en dichtdoen van de garagedeur. We zijn nu zes jaar verder en de garage kanteldeur wordt steeds zwaarder te bedienen. Het wordt nu dus echt tijd dat we een rolpoort gaan kopen. In de avond hebben we het er samen over gehad dat het tijd wordt om een rolpoort te gaan kopen en daarmee dus de oude kanteldeur te vervangen. We waren het er beide over een, financieel moesten we nog even kijken want we hadden beide geen idee wat een rolpoort kopen gaat kosten. We zijn op het internet gaan kijken waar we een rolpoort zouden kunnen kopen en waar we dat het voordeligst zouden kunnen doen. De ene na de andere site hebben we bekeken, allerlei sites waar we een rolpoort konden kopen. We zijn uiteindelijk uitgekomen op de site directeenrolluik.nl, hier verkochten ze precies wat wij zochten. We hebben contact opgenomen en uitgelegd dat wij graag een rolpoort willen kopen. Na wat heen en weer vragen is het helder geworden wat we precies willen. We hebben dan ook een offerte aangevraagd en zijn dan ook erg benieuwd wat we daarvan gaan vinden. We hebben samen een maximaal bedrag bepaald, voor dat bedrag of minder zullen we een rolpoort moeten kopen. Na ongeveer een week kregen we keurig netjes een offerte toegestuurd. Eerlijk is eerlijk deze viel ons reuze mee, wij werden dan ook erg blij van de offerte. We hebben het bedrijf akkoord gegeven voor de offerte en wachten nu op de leveringsdatum. We hopen dat dit nog gaat lukken voordat het echt slecht weer gaat worden omdat bij koud en nat weer de kanteldeur erg moeizaam open gaat en bovendien kan de hele buurt meegenieten van het geluid als deze deur open en dicht gaat. We worden keurig op de hoogte gehouden van het proces en zoals het nu lijkt komt de rolpoort volgende week.

Dit is de site waar u zijn moet als u overweegt een rolpoort te kopen

Zoals met zoveel dingen, kun je op het internet op vele sites terecht voor hetzelfde product. Dit ondervonden wij toe we een rolpoort voor de garage zochten. Uiteindelijk zijn we op deze fantastische site terecht gekomen en hebben we heel voordelig een rolpoort kunnen kopen. Zonder deze site was ons dat waarschijnlijk niet zo vlot gelukt. Prima zakendoen met deze site.

Dankzij de site directeenrolluik.nl, hebben wij een mooie en goede rolpoort voor onze garage kunnen kopen

Wij zijn zeer enthousiast over deze site omdat:

  • Zij ons uitstekend geadviseerd hebben
  • Zij een voor ons gunstige offerte hebben gemaakt
  • Wij vanaf de bestelling tot aan de levering continu op de hoogte zijn gehouden

Mocht u ook overwegen om bijvoorbeeld een rolpoort aan te schaffen, dan is deze site zeer zeker de moeite van het bekijken meer dan waard.

Lees meer…