Woonkamer inrichten

hoge bartafel

Je woonkamer inrichten kan natuurlijk op vele verschillende manieren.

Wil je een standaard zithoek met een hoge eettafel achterin de kamer? Dat kan.

Wil je er een mooie hoekbank in? dat kan?

Maar krijg je regelmatig visite en houd je er wel van om een biertje of wijntje te drinken met je familie en/of vrienden? Dan is er nog een idee.

hoge bartafel

Bartafel in de woonkamer

Wat is er dan gezelliger dan een bartafel in de woonkamer? Een hoge bartafel met een paar fijne hoge barkrukken of stoelen er aan. Dat is toch een ideaalplaatje?

Dit klinkt misschien gek, wie zet er nou een bartafel in zijn woonkamer? We zitten toch niet in de kroeg?

Maar tegenwoordig heb je hele mooie bartafels die volledig op gaan en passen bij je interieur. Het zijn geen lompe tafels zoals je ze in de bruine cafe’s ziet.

Looks

Tegenwoordig heb je een mooie hoge bartafel met bijvoorbeeld een industriële uitstraling. En deze industriele look is ook te krijgen voor vele andere meubelstukken. Zoals voor de lage tafels in de zithoek. Of voor een eettafel en de bijbehorende stoelen. In dat plaatje misstaat een bartafel in die looks echt niet.

Waarom een bartafel

Maar zoals hierboven al gesteld. Waarom zou je een bartafel in je woonkamer willen?

Nou, het staat echt garant voor gezelligheid. Want wie vindt het nou niet gezellig om met vrienden in de kroeg te hangen? Dat sfeertje haal je nu gewoon in je eigen huis. Dat is toch super?

En je hoeft er de deur niet eens voor uit.

Daarnaast is het nog goedkoper ook nog dan dat je naar de kroeg gaat.

Je zult merken dat als je aan je bartafel zit of staat met je vrienden er een hele andere sfeer ontstaat dan wanneer je in de zithoek plaats zou nemen. Het wordt veel luchtiger en openen. Dit zul je ook merken aan de gesprekken.