Zeg NEE tegen ongedierte in huis met plissé hordeuren

Hopelijk gaat de temperatuur snel weer omhoog, zodra dit echter gebeurt heeft dit echter weer een paar nare bijverschijnselen, waaronder dat insecten en pollen ook weer de lucht inkomen en uw huis graag willen binnen komen, dit vinden we uiteraard niet zo leuk, zeker als je ook last van hooikoorts zit je hier niet op te wachten.

Er zijn verschillende manieren om dit tegen te gaan, U kunt alle deuren en ramen natuurlijk gewoon gesloten laten, maar ja, dan komt er helaas ook niet de gewenste frisse lucht uw huis binnen en als het bijvoorbeeld erg warm is kunt U het uw huis niet meer doorluchten. Vandaar dat we deze dan ook maar weer wegstrepen.

Je kunt natuurlijk ook horren gaan plaatsen voor je ramen en deuren, je kunt kiezen voor vaste horren maar tegenwoordig is zijn er ook plissé horren verkrijgen, deze zijn verkrijgbaar voor zowel  ramen en deuren. Het grote verschil met de vaste horren is dat deze horren geplooid gaas hebben.

Tip: plissehordeurenwebshop.nl

De grootste voordelen van plissé horren zijn dat deze uiteraard ook insecten en pollen buiten houden, maar bovendien zeer eenvoudig te bedienen maar ook veilig zijn in gebruik.

Tevens zijn de plissé hordeuren dus zoals reeds vermeldt van geplooid gaas en doordat deze derhalve opgevouwen worden ook geschikt voor zowel kleine ramen tot grotere deuren, ze zijn zeer goed weg te werken zodat je ze haast niet ziet en het geeft ook geen problemen met naar binnen- of naar buiten draaiende ramen of deuren. Ook kan er gekozen worden voor verschillende uiteenlopende uitstralingen.

Een andere voordeel is dat de plissé horren langer meegaan dan de gewone horren, dit omdat het een oprolsysteem betreft en geen opvouwsysteem

Het monteren is heel eenvoudig en kun je goed zelf doen, voordat je de plissé horren besteld even goed doorlezen hoe je de maten van de deur of ramen moet opmeten, vervolgens de bestelling doorgeven, bij het afleveren krijg je het benodigde montage materiaal meegeleverd te-samen met een goede instructie hoe de horren geïnstalleerd moeten worden, vervolgen kun je deze makkelijk zelf installeren.

Uitgelicht: Plissehordeurenwebshop.nl is dè webshop voor een plissé hordeur op maat

In de wintermaanden kun je deze gemakkelijk verwijderen indien je dat wenst, maar dat hoeft uiteraard niet. De prijs van de plissé horren ligt uiteraard aan de maat, en de uitstraling waarvoor je zal kiezen, maar je zult zien dat de prijzen reuze meevallen, en tenslotte wil je huis in de mooie lente-, zomer- en herfstdagen vrij houden van insecten en pollen, en tevens zorgen voor wat gezonde frisse lucht in je huis.