Zou u ook gelukkig kunnen worden van een verplaatsbaar windscherm?

Een verplaatsbaar windscherm, dat is wat we nodig hadden beseften we ons opeens. Een verplaatsbaar windscherm is toch veel fijner dan een windscherm dat niet te bewegen is, die vast staat dus. Wij besloten om voor ons strandtentje een verplaatsbaar windscherm aan te gaan schaffen. Dat werd een zoektochtje maar uiteindelijk kwamen we op de site premonta.nl, een bedrijf dat het verplaatsbaar windscherm aanbiedt. Ze verkopen het verplaatsbaar windscherm in verschillende maten: van 1 meter, 1,5 en 2 meter breed. Ze zijn dus mobiel, van RVS gemaakt zodat er geen roest kan en zal ontstaan en ze hebben een veiligheidsglas. Het verplaatsbaar windscherm is onopvallend en kan naar gelang het weer dus verreden worden. Dat is voor de gasten heel fijn en geeft ook een fijn gevoel. De windschermen zijn geschikt voor de tuin, het terras of op het balkon ook. De windschermen zijn ook te koppelen zodat u ze met elkaar kan combineren. Als de wind draait dan draait u de schermen gewoon mee. De schermen nemen niet veel ruimte in, ze zijn minimalistisch. Als u maatwerk nodig heeft dan is dit ook mogelijk, u kunt dan contact opnemen met het bedrijf zodat ze dit maatwerk aan de hand van wat uw wensen zijn kunnen opstellen. Het bedrijf is op verschillende manieren te bereiken; telefonisch natuurlijk, via email en u kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van eventuele nieuwtjes. Over de levering wordt alles beantwoord op de site zelf, er staan de meest gestelde vragen op en u kunt een account aanmaken om uw bestelling en dus ook de levering te kunnen volgen. Wat betreft de opbouw van het verplaatsbaar windscherm : het gaat dus om een RVS mobiel windscherm met veiligheidsglas, heeft een frame van koperprofielen die verbonden zijn in de hoeken. Ze hebben een standaard hoogte van 1.60 meter. Ze hebben een sterk frame, wielen met stoppers zodat ze niet door blijven rijden omdat u ze kunt fixeren, zo staan uw windschermen lekker stevig. Het zijn prachtige schermen en wij zijn heel blij dat we ze hebben aangeschaft, super mooi!

Wilt ook u een verplaatsbaar windscherm hebben?

Dat kan natuurlijk als u contact met ze opneemt. Maar kijk eerst even rond op de site zodat u weet wat u wilt en voor meer informatie kunt u ze natuurlijk altijd bellen of mailen. Mijn ervaring is dat ze snel reageren, weten waar ze het over hebben en ze geven goed advies. Wij zijn erg tevreden met het windscherm en genieten er met volle teugen van!

Ook interesse in hun windschermen?

Ga dan een keer naar hun site toe om te kijken want:

  • De windschermen zijn voorzien van veiligheidsglas
  • De schermen zijn ook voorzien van RVS
  • De schermen zijn verrijdbaar en te koppelen

Een perfect product vinden wij en we zijn dan ook trots en tevreden dat we deze hebben mogen staan op ons terrasje. Heel mooi staan ze en de klanten zijn er ook erg blij mee gelukkig. Wat willen we nog meer op dit gebied?