Zeer goede tip voor een mooie keuken in Elst

logo-keuken-en-keukens

Mijn opa en oma wilde de keuken van hun woning graag vervangen. Daarom ging ik ook samen met mijn grootouders op het internet op zoek naar keuken Elst om een bedrijf bij ons in de buurt te vinden dat mooie keukens aanbiedt. 

Zeer veel keukenbedrijven bij ons in de buurt 

Toen we op het internet op zoek gingen naar keuken Elst kregen zeer veel zoekresultaten van veel verschillende bedrijven dat keukens in de buurt van Elst keukens aanbieden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Keuken en Keukens ons het meeste aan. De website is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie. Keuken  en Keukens heeft geen wagenpark, personeel of showroom. Hierdoor zijn de prijzen voor de keukens erg voordelig. Er is ook erg veel persoonlijke aandacht omdat de eigenaar van het bedrijf en bezoek aan jouw woning zal brengen om jouw persoonlijke wensen te bespreken en om een ontwerp te maken. Dit sprak ons allemaal erg aan waardoor mijn grootouders besloten om contact op te nemen. 

keuken

Super tevreden over de nieuwe keuken 

De eigenaar van het bedrijf kon al erg snel langskomen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek hebben mijn grootouders alle wensen voorgelegd en heeft Frits een ontwerp gemaakt. Mijn grootouders besloten om over te gaan tot een aankoop. Een aantal weken later werd de keuken bezorgd en gemonteerd. De keuken ziet er nu erg mooi uit en daarom zijn we ook erg tevreden.