Woning ontruiming

Mijn man en ik gaan binnenkort verhuizen naar een seniorenwoning. De woning is helemaal naar onze wens en wij zouden hier dan ook zo snel mogelijk in willen. We lopen tegen het probleem aan dat mijn man en ik zelf al op leeftijd zijn en niet veel meer kunnen doen. We moeten onze woning nog ontruimen en klaarmaken voor de verhuizing.

Voor de woning ontruiming vinden wij het belangrijk dat de spullen goed uitgezocht worden. Veel spullen zullen we niet mee kunnen nemen naar onze nieuwe woning, omdat de nieuwe woning een stuk kleiner is. We zullen dan ook graag onze meest dierbare spullen mee willen nemen. Onze spullen zullen niet zomaar weggegooid mogen worden, maar we willen ze graag uitzoeken met behulp van een gespecialiseerd woning ontruimingsbedrijf.

logo (1)

De woning ontruiming zal binnen nu en twee weken plaats moeten vinden. Over drie weken gaan wij verhuizen en dan willen we graag alles ingepakt hebben staan om gelijk op de dag van oplevering over te kunnen gaan naar onze nieuwe senioren woning. Voor de verhuizing hebben wij geen bedrijf nodig, onze kinderen en klein kinderen hebben aangeboden om te kunnen helpen bij het verhuizen van de spullen. Het zou wel fijn zijn als hetzelfde bedrijf dat bij ons de spullen heeft uitgezocht, ook mee zou kunnen helpen met het herinrichten van onze nieuwe woning.

Als iemand een bedrijf weet dat ons goed zou kunnen helpen, zouden wij hiermee graag in contact gebracht willen worden. We zien erg naar de verhuizing uit en hopen dan ook het geschikte bedrijf te vinden dat ons een handje kan komen helpen.